WAMP – szívd magadba a divatot!

Hogy mi is az a WAMP ? Valószínűleg a lehető legjobb program a hétvégére, amit a divat-őrültek, vagy csak a magyar tervezőkre kíváncsi laikusok választhatnak! Ha pedig fanatikusan kutatod az egyedi tervezésű darabokat, amit nem dobnak csak úgy utánad a legközelebbi Bershkában és nem fog szembe jönni veled, ha befordulsz a következő sarkon, akkor ez a Te helyed! De találhatsz itt egyedi tervezésű e-book tokot, különleges matyódesignos ruhát és külön fiúknak szóló kiegészítőket is!

A WAMP egy tematikus vásár, ahol közel 100 tervező mutatkozik be legújabb munkáival, tavaszi kollekcióival, egyedi stílusával. Május 14-én a Váci út 1 alatti szám alatt a divat lesz a középpontban! Különleges, egyedi, főként magyar tervezésű ruhák, ékszerek, táskák, cipők és minden kis apróság, amibe első ránézésre beleszerethetsz! A rendezvényen idén a wonderLAB is részt vesz, amely több fiatal, magyar designer munkáit gyűjti egybe. (később részletesebben is olvashattok róluk!)

A vásáron azonban nem csak a különböző ruhamárkák és a divat képviselőivel találkozhattok. Lesznek gasztro kiállítók, akik jobbnál jobb ételekkel várják majd az ínyenc kíváncsiskodókat, továbbá grafikusok és játékkészítők is képviseltetik magukat az eseményen!

Kikkel találkozhatsz a WAMP-on? 

MOSSKITO282958_114936895339805_1712817162_n

Tervezők: Csupor Anna & Szegedi Róza

Különleges, egyedi tervezésű kézzel kidolgozott darabok lelhetők fel a MOSSKITO kollekciójában. A tervezők az erdő hangulatát szeretnék visszaadni, környezettudatosak, egyszínű anyagokból dolgoznak főleg, melyet háromféle módon mintáznak, filckarcolt, mintált, vagy pingált stílusban! Ha kíváncsivá tett téged ez az új, környezettudatos divatőrület, akkor további információkat találhatsz a kollekcióról az alábbi linken :

mosskito.com

ILLE-OLLA20120328-telekom-nem-hasznalhato-fel-kampanyon-kivul1

Tervező: Illésy Lenke

Ez a márka nem követi a trendeket, hanem arra koncentrál, hogy minden nő megtalálja a számára megfelelő stílust, azt amelyiknek köszönhetően jól érzi majd magát a bőrében. Ezt bizonyítja például, hogy honlapjukon megtervezheted a saját, személyre szabott kabátodat, mind formáját, mind színét Te választhatod! Na ilyen kabátban biztos nem fog rajtad kívül más parádézni! Persze a kabátok mellett a saját kollekciójával is büszkélkedhet az ILLE-OLLA, de ezek is mind páratlanok, akárcsak egy kiállítás darabjai! Ha szeretnéd elkészíteni a személyre szabott kabátodat, akkor kattints a linkre!

www.ille-olla.hu

8477_200-mimm-textildizajn-gombold-ujra-d000107229cf9a097c419MIMM

Tervező: Hendzsel Ilona & Nagy Móni

Hendzsel Ilona és Nagy Móni közösen tervezett textil tárgyaival találkozhattok a MIMM kollekciójában.  A különleges, imádni való  hímzett darabok le se tagadhatnák, hogy magyar tervezők kezei alól kerültek ki. Mézeskalácsokat és hímes tojásokat idéző minták és repdeső madárkák várnak ránk, érdekesebbnél érdekesebb kiegészítők formájában. Ezek valóban olyan darabok, amelyekbe első látásra beleszeretsz és minden picit is hozzáértő tudni fogja, hogy neked bizony egy MIMM madárka, vagy épp paprika lóg a füledben!

Ha szeretnél közelebbről megismerkedni a MIMM textildizájnnal, akkor látogass el Facebook oldalukra, az alábbi linken:

www.facebook.com/mimmtextildesign

És még mellettük sok-sok más tervező munkáival is megismerkedhetsz!

Ha pedig a WAMP-ról szeretnél több infót gyűjteni, azt itt találod:

www.facebook.com/events

Belépés: ingyenes
Cím: Váci 1 1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitvatartás: Ápr. 14. 10.00-18.00

Kommentek