Eddz úgy, mint egy Victoria’s Secret modell

Egyik időszakos sport iránti fellángolásom eredményeképp jutottam el egy YouTube videó sorozathoz, amiben Victoria’s Secret modellek mutatják be, hogy milyen gyakorlatokkal szoktak erősíteni.

Victoria's secret edzésHa szeretnél jobb formába kerülni, de félsz, hogy a „gyúrástól” inkább ijesztően izmos leszel, mintsem nőies, ezért Rubint Réka és Béres Alexandra terminátor-programjaival meg sem mersz próbálkozni, a Victoria’s Secret tornát neked találták ki! Kinek hinné el jobban az ember, hogy fantasztikus alakja lehet az edzéstől, mint egy VS Angelnek?

Victoria's Secret edzésprogramMindegyik modellnek különböző edzésprogramja van az egyes testrészekre, amik csak abban hasonlítanak, hogy röviden, de intenzíven mozgatják meg a célzott terület izmait. Ennek köszönhetően mindenki találhat neki tetsző gyakorlatsort.

Egy-egy videó 14-15 perces, és csak egy testrészre fókuszál. Mindössze el kell döntened, ma milyen edzéshez van kedved, és megadnod a megfelelő angol kulcsszavakat a YouTube keresőjében.

felülés edzés

Pár alkalom után könnyen megjegyezhetőek a gyakorlatsorok, de eleinte célszerű úgy állítanod a laptopot/monitort és a polifoamot, hogy ráláss a képernyőre, és követni tudd, mi történik.

Bár aláfestő zene és instrukciók is vannak az egyes programokhoz, nem maradsz le sok infóról, ha leveszed a hangot és saját lejátszási listát kapcsolsz helyette.

Kedvcsinálónak pedig itt egy hasazós videó, az egyik személyes kedvencem, valamint a hivatalos YouTube csatorna, amin az összes torna megtalálható.

Has:

Minden más:

www.youtube.com/user/XFitDaily

Próbáld ki te is – csak napi fél óra, és a végeredmény magáért beszél!

Neked melyik a kedvenc VS edzésed?Írd meg nekünk kommentben!

Kommentek