Valentin napi ajándék ötletek

Február 14.-e a szerelmesek napja, amit évről évre egyre több pár ünnepel. Minden évben nagy fejtörést okoz, hogy milyen ajándékkal lepjük meg a párunkat. Bár a Valentin nap elsősorban nem az ajándékokról kell, hogy szóljon, hiszen az év többi napján is szeretjük egymást, mégis egy kis aprósággal vagy kreatív ajándékkal boldogabbá tehetjük a párunkat. Az ajándék ötletek száma határtalan, mindenki jól ismeri szerelmét és döntsön aszerint, hogy minek örülne a legjobban. Íme, néhány tipp, hogy melyek a legkedveltebb Valentin napi ajándékok.

valentín napi ajándékokVirág

Klasszikus Valentin napi ajándéknak számít a vörös rózsa, ami mindig jó választás a férfiak részéről, ha kedveskedni akarnak a párjuknak. Fiúk meglephetitek szerelmeteket akár a kedvenc virágával is nem kell ragaszkodnotok a vörös rózsához. Egy szál virággal is örömet okozhattok a párotoknak, nem kell vagyonokat költeni hatalmas csokrokra.

Édességek

A napokban az üzleteket járva sok ötletes édességgel találkoztam. Láttam rózsaformájú dobozba csomagolt bonbonokat, szív alakú marcipánt, és szerelmes idézetekkel díszített csokoládékat. Bátran válasszátok ezeket az ajándék ötleteket, hiszen ki ne szeretné az édességet?

Avalentín napi ajándékokjándék közös fotóval

Egyre gyakoribbak az olyan ajándéktárgyak, amelyekbe fényképeket lehet tenni. Ennek rengeteg variációja van, választhatunk fényképalbumot, naptárat, párnát vagy akár poharat, amit közös fotóink díszítenek. Fényképalbumot mi magunk is készíthetünk a párunknak, ami így sokkal személyesebb lesz, ha igazán kreatívak akarunk lenni, akkor írjunk személyes megjegyzéseket, szép idézeteket a képekhez. Ezeket az ajándékokat jó évek múltán elő venni és visszaemlékezni az együtt töltött időkre.

Saját készítésű ajándékok

Ha elég kreatívak vagytok hozzá, akkor nem kell vagyonokat költeni drága ajándékokra, hanem készítsétek el azokat ti magatok, így az ajándék sokkal személyesebb lesz és nagy örömet szerezhettek párotoknak. Íme, néhány tipp, hogy mik azok az ajándékok, amiket könnyen el lehet készíteni. Egyszerű mégis ötletes ajándék egy olyan CD, amire közös dalokat teszünk, amik valamilyen emlékhez kötődnek. A CD borítóját akár egy közös fotóval, vagy idézettel is díszíthetjük. Saját készítésű képeslapot is adhatunk ajándékba. Tavaly a barátom saját kezűleg készített nekem ajándékot, egy befőttes üveget felöntött többféle ízű gumicukorral (tudja, hogy nagyon szeretem), az üveg belsejébe pedig a közös fotónkat ragasztotta végül pedig piros szalvétával és masnival díszítette a tetejét. Nagyon örültem neki, hiszen tudtam, hogy sokat dolgozott vele, hogy örömet szerezzen nekem.valentín napi ajándékok

valentín napi ajándékokValentin napi ajándék férfiaknak

Elmondhatjuk azt, hogy a férfiak többsége nem lelkesedik a Valentin napért. Minden évben nagy fejtörést okoz számukra, hogy mit is vegyenek barátnőjüknek. Azonban a lányoknak is gyakran nehéz a dolguk, hiszen egy pasinak még nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot. A fiúk általában nem rajonganak a plüssmacikért és a szíves mintájú ajándéktárgyakért, éppen ezért az ilyeneket érdemes mellőzni. Sokkal nagyobb örömet szerezhetünk párunknak, ha elkészítjük neki kedvenc ételét és egy finom bor mellett közösen elfogyasztjuk.

Remélem tudtam pár ajándék ötlettel szolgálni nektek. Ne feledjétek, hogy a Valentin nap lényege nem drága ajándékok vásárlása, hiszen egy saját készítésű apróságnak sokkal jobban tudunk örülni és az együtt töltött idő a fontos.

Kommentek