Valentin nap szingliként

Február első hetében azzal szembesülünk, hogy már megint megjelentek a boltokban a különféle szív alakú párnák és plüssök. Minden virágbolt, étterem tele van szívecskékkel és mindenféle ajánlatokkal. Ilyenkor rá kell jönnünk, hogy bizony idén is elkerülhetetlen, hogy eljöjjön az a bizonyos február 14. Nem kell senkinek sem csüggednie, hiszen nincs miért.  Mi mutatunk pár ötletet arra, hogyan varázsolhatsz egy igazán különleges napot magadnak Valentin napon, szingliként is.

wellness valentin naponPihentető megtisztulás

Érdemes beiktatni félévente néhány olyan hétvégét, amikor elmegyünk és pár napig csak pihenünk távol a jól megszokott környezetünktől. Miért ne lehetne egy ilyen hétvégét tartani Valentin napon is? Magyarország telis tele van gyönyörű szállodákkal, fürdőkkel és olyan nevezetességekkel, amikről az ember sokszor nem is tud. Rengeteg lehetőség tárul elénk, csak élnünk kell vele. Kifejezetten érdemes körülnézni bizonyos kupon oldalakon, ahol egy ilyen wellness kikapcsolódást akár már fél áron is megvásárolhatunk. Itt találhattok pár olyan oldalt, ahol jól tudtok tájékozódni. A sok választási lehetőség közül reméljük, lesz számotokra megfelelő.

www.zumzi.com/
www.qponverzum.hu/budapest
www.bonuszbrigad.hu

szépség napEgy nap a szépség jegyében

Ezt a napot eltölthetitek úgyis, hogy csak magatokkal törődtök. Az ember önbizalmán, hangulatán rengeteget segít, ha a külsejével meg van elégedve. Valentin napon a kikapcsolódás és a kellemes feltöltődés érdekében tarthattok egy szépség napot, amikor a fodrász, pedikűr, manikűr, masszás egyaránt szerepelhetnek a teendők listáján. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, ugyanis egy ilyen nap után tele lesztek energiával és felszabadultnak fogjátok magatokat érezni.

Mozi, étterem és kikapcsolódás a legjobbakkal

Fiúk, lányok, mindenkinek egy tökéletes program a barátokkal való közös mozizás, vacsora, bowling, biliárd vagy éppen ezek ötvözete Valentin napon. (Biliárd bérletet is vehettek olcsóbban bónusszal)
Mutatunk pár helyszínt, ahol eltölthettek egy kellemes estét közösen.

www.sugarbowling.hu/
pearlharbor.hu/bevezeto
www.cinemacity.hu/

csajos esteAz örök klasszikus, csajos este

Nincs is annál nagyobb energialöket, mint egy lazulós este a legjobb barátnőkkel. Végre van idő kibeszélni az élet apró dolgait egy jó pohár bor mellett. Nagyon fontos, hogy tudjuk értékelni a barátokat és örüljünk, hogy van kivel megosztani ezt a bizonyos február 14.-ét is. Ezekben a borozgatós, koktélozós csajos estékben az ember sosem szokott csalódni. Mindig végeláthatatlan nevetés és jókedv az, ami pár óra hosszas lelkizés után megkoronázza az estét.

Mindenkinek nagyon boldog Valentin napos időtöltést kívánunk!

Kommentek