Új őszi-téli kollekcióval tarol a Nord7!

A  magyar-uruguayi származású Montero Antonia divatmárkájával, a Nord7-el már találkozhattatok egy régebbi cikkünkben. A fiatal tervező azonban nem állt meg egy kollekciónál, hanem tovább dolgozott keményen és múlt héten lehetősége nyílt bemutatni az új őszi-téli kollekcióját az Aqua Bistro-ban, egy divatbemutató keretében.

Az új kollekció egyben Antoniának a KREA Művészeti Iskola keretében elkészített diplomamunkája is, így rengeteg KREA-s divattervező diákot is inspirálhat a tehetséges tervező sikere.

A Scandinavia elnevezésre hallgató új kollekció hasonló vonalat követ, mint az előző, ugyanis ezeknek a daraboknak a célcsoportja is a kozmopolita nő. Emellett, ezt az összeállítást is a Svéd streetsyle és a Skandináv enteriőr inspirálta. A kollekció egyszerre próbál meg exklúzív és hordható darabokat kiállítani.

Scandinavia

A Scandinavia főleg a világos színekre fektet hangsúlyt, fehér, púderszínek. Emellett viszont a zöld szín is gyakran előfordul, hiszen ez a szín a Skandináv otthonok egyik alapszíne, a sok növény miatt. A kollekcióból a fekete szín sem maradhatott ki, hiszen a fekete uralkodó szín lett ebben az évben, emellett a ruhák többsége a maszkulin vonalat erősíti, amelyhez a fekete passzol leginkább.

Scandinavia

Amennyiben rajongsz a divatért és szeretsz egyedien öltözködni, akkor a Nord7 márkát neked találták ki! Ugyanis ez a kollekció nem csupán egyedülálló és exkluzív, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is, a Nord7 webshopján!

Mi már alig várjuk, hogy feldobjuk az őszi-téli ruhatárunkat pár olyan darabbal, ami nem sok más embernek lesz!

Kommentek