Új divatőrület – A Szürke Haj

Minden év tavaszán újabb és újabb trendeket láthatunk megjelenni mind a kifutókon, mind a hétköznapi életben egyaránt. A legújabb sminktrendek és a különböző öltözködésbeli irányvonalak mellett, hangsúlyos szerepet kapnak a hajtrendek is. Legyen szó akár a haj különleges színéről, akár a formájáról mindig képesek új különlegességekkel meglepni bennünket a dizájnerek.

szürke hajAz idei év nagy őrülete a szürke haj. Elsőre kissé meglepőnek tűnhet, hogy miért is akar a fiatalabb korosztály egy általában idősebbekre jellemző hajszínt mesterségesen kreálni magának. Az őszülés egy természetes élettani folyamatnak köszönhető, ám nem véletlenül tört utat magának a 2015-ös hajtrendek között. Ez a hajszín ugyanis természetes hatást kelt életkortól függetlenül is. A fiatalabb korosztály ennek a hajszínnek a viselésével feltűnő és elegáns is egyszerre.

A szürkés hajdivatnak többféle változata is van, megtalálhatjátok például a szürkés ombre változat mellett, a lilás árnyalattal való kombinációját is.rihanna szürke haj

11160191_10200552672176613_1943287938_n

kylie jenner szürke hajAbban az esetben, ha ilyen hajat szeretnének, gyűjthettek inspirációt Instagram-ról. Annyit kell tennetek, hogy beütitek a #grannyhair hashtaget és máris rengeteg változatát megtalálhatjátok ennek az új őrületnek. Ha véletlenül Ti is a szürke haj mellett döntenétek, akkor sokat tudtok dobni megjelenéseteken, ha erős színű rúzzsal kombináljátok. Ezzel a lépéssel tényleg lenyűgöző hatást érhettek el.

szürke hajszürke haj

Úgy tűnik ez az új trend már sokak szívébe befészkelte magát. Miután sok sztár, úgy mint Kylie Jenner és Rihanna is  befestették nagyiszínűre a hajukat, rengeteg fiatal lány követte a példájukat. Szerintetek hosszú életű lesz ez az új trend, vagy megint 2015 egyik pár hónapos divathóbortjával van dolgunk? Ti kipróbálnátok?

Kommentek