TRAP- avagy a hely, ahova bármikor betérhetsz

Mostanság gombamód szaporodnak a kávézónak nevezett, sokak számára inkább esti iszogatós pontoknak számító helyek a körúton. Az ilyen olyan Cafék, vagy kora reggel vagy éppen éjjel-nappal is nyitva tartanak.

Érdekes lenne egyszer egy folyamatos felvétellel gyorsítva végignézni, ahogy a vendégek átalakulnak vidáman bódult állapotúakból, a reggelt éppen csak elkezdő munkába igyekvő jól szituált vendégsereggel. Éppen ezért néha kicsit zavartan gondolkodom el azon, hogy egy-egy ilyen groteszknek ható eseménydús este után, mennyire megdöbbentő ez a váltás. A hajnali részegség még ott csillog néhány arcon, mások pedig még a világukról se tudnak, ami lehet, hogy épp a korai ébredés miatt van, de még az is lehet, hogy tegnap ragadtak ott.

De éppen ebben rejlik a varázsa! Teljesen mindegy, hogy egy fröccsre, kávéra, szódára vagy sörre térsz be, akkor jössz, amikor akarsz és akkor is mész. Egy-egy hosszabb este után buszokat, első ezt-azt várva többször volt, hogy egy másik helyet kellett keresni egy kis időre, és ez komoly dilemmát okozott. Mostanság nincs gond, csak juss el egy 4-6-oshoz és a probléma megoldva. Megnyugtató gondolat, hogy az éjjel bármely pontján találhatunk egy olyan helyet, ahova be tudunk ülni és egy józanító kávé társaságába új életre kaphatunk.

Fent említett okokból kiindulva, nehéz egy szabvány kritikát írni, mert a hely maga sem egy sablonosan kávézónak nevezhető létesítmény. Az első dolog, amit nagyon imádok a helyben az a mellékhelyiség!  Lehet, hogy ez nevetségesen hangzik, de a női mosdóba fényt csiholni, felér egy diszkó fénytechnikájával és egy sugdolózós játék információterjedésével. Mikor megtudod vagy rájössz a titok nyitjára, kedves arccal adod tovább az újonnan érkezett tehetetlen versenyzőnek, így haladva a felvilágosodás felé.

Kávé, tea és egyebek!

Mivel szerintem, nem ez az igazi főprofiljuk, nem jelenthető ki, hogy itt ittam volna életem kávéját, hiszen nem erre helyezik a hangsúlyt, de teljesen rendben volt és még ízlett is.

Tehát mindent egybevetve jó, hogy vannak ilyenek! Az pedig, hogy nyáron megnyílt a Trap a lehengerlő italakcióival, és beépült a város mindennapi képébe külön öröm a fiataloknak!

trap2

Köszönjük, hogy vagy nekünk!

 

Választék: 85% Azért ez hagy némi kivetni valót magából, de ha csak inni jövünk, akkor biztos megtaláljuk kedvencünket.

Minőség:85% jó-jó, de még nem az igazi.

Nyitva: 100% Éjjel-nappal! Ennél jobb már nem is lehetne!

Árak: 100% Tipikusan diákbarát árak.

Online: 95% Facebook oldalukon aktívak, tehát bármi kérdés merül fel, akár ott, akár telefonon is lehet érdeklődni, az árlista pedig a weboldalukon megtalálható.

Hangulat: 100% Rengeteg férőhely, jó design, fiatalos, vidám felszolgálók.

Szórakozás: 100% Amihez épp kedved van! Meccsnézés, osztálytalálkozó, gólya programok, délutáni chill,…

Összesen: 95% Ha a belvárosban vagy és be akarsz ülni egy megfizethető és igényes helyre, itt a helyed!

 

Cím: Budapest, 1073, Erzsébet körút 41.

Online: https://www.facebook.com/TrapCafehttp://www.trapcafe.hu/

 

Kommentek