Top 3 Legbetegebb Film!

the-human-centipede-(first-sequence) Az emberi százlábú (The Human Centipede) (2009)

Tom Six, író-rendező agyából pattant ki ez a képtelen ötlet, amire alapozta ennek a filmnek a történetét. A gyengébb idegzetűek innen jobb, ha nem is olvassák tovább. A film ugyanis egy  sebészről szól, aki régebben sziámi ikrek szétválasztásával foglalkozott, most viszont, épp az ellenkezőjére készül. Altatólövedékkel kapja el áldozatait általában. Két lány viszont önszántából sétál be a házába, miután lerobban az autójuk.A pincéjében berendezett műtőben tárolja őket, miközben felkészül élete nagy művére, ami az emberi százlábú megalkotása, bár ő csak három embert használ fel hozzá. A lényege, hogy felvágja az egyik ember száját, a másiknak a fenekéből egy darabot, majd összevarja őket, úgy, hogy az emésztőrendszerük összekapcsolódjon. A térdükön is elvégez egy műtétet, amivel megakadályozza, hogy fel tudjanak állni. Négykézláb, egymáshoz kapcsolódva kínlódnak a film végéig, miközben a doki, úgy próbálja őket nevelni, akár a kutyáját.

A film bővelkedik horrorfilm elemekben, úgy, mint esztelenül menekülés, úgy, hogy véletlenül se tudj meglógni, minél több vér kifröccskölése, az ijesztő ellenség hirtelen felbukkanása és sok-sok sikítás.

Ennek ellenére még mindig nem nevezhetjük ezt egy átlagos horrorfilmnek. Tényleg csak annak ajánlott, aki nem könnyen kap hányingert, ugyanis néhány műtét igen részletesen van bemutatva és az alapsztori se a legjobb vacsoratéma!
www.youtube.com /human centipede

excision Excision (2012)

Richard Bates Jr. ezzel az alkotásával  már-már vetekszik az első hellyel, az emberi százlábúval.  A film inkább nevezhető drámának, mint horrornak, de az biztos, hogy nem egy lélekmegnyugtató, kellemes esti elfoglaltság lesz a normális elmék számára.

A főszereplő egy körülbelül 17 éves lány, akivel valami nincs rendben. Sebész szeretne lenni, és imádja a vér minden formáját, a vér izgatja fel. Saját magának készít piercinget, halott madarakat boncol fel és még sok-sok undorítóbbnál undorítóbb dolgot csinál, amit már leírni se lehet. Mindezt azért is teszi, mert anyja szeretné, ha ő is ugyanolyan lenne, mint a normális lányok, és így próbál lázadni ellene. De persze nem csak ez az egyetlen oka, hanem valami az agyában sincs rendben. Álmában például véres, meztelen hullákon mászkál és elélvezve kel fel.

A végkifejletett viszont az okozza, hogy van egy tüdőbeteg húga, akit szeretne meggyógyítani. Ezért egy nap, amikor anyja elmegy otthonról, elaltatja az apját és megkötözi. Elkapja a szomszédban ugrálókötelező lányt, elaltatja a húgát, majd a garázsban berendezett kis műtőjében elvégzi a transzplantációt. Természetesen semmiféle gépet nem használ, hogy közben életben tartsa a húgát, ezért végső soron, csak átpakolja a belső szerveket egyik hullából, a másikba. Az anyja pedig megérkezik, és tanúja lesz a már „sikeres” műtétnek.

A film képi világa igen jó, véleményem szerint. Igazán drámai hatást kelt és bemutatja egy kamaszlány alapvető dühkitöréseit is. Ugyanakkor nehéz idegzetűeknek ezt a művet se ajánlanám.

www.youtube.com/excision

girls-against-boys-theatrical-poster__span Girls Against Boys (2012)

Ezt a filmet 2012-ben rendezte Austin Chick. Szintén nem az évszázad alkotása, de elég beteg film, ahhoz, hogy bekerüljön a toplistánkba.

A főszereplő  huszonéves lányt, elhagyja a több, mint 20 évvel idősebb barátja. A munkahelyén találkozik egy lánnyal, aki szeretne neki segíteni, így összebarátkoznak. Viszont vörös hajú barátnőjével valami nincs rendben. Leginkább az, hogy kinyírja az összes férfit a közelében. Először eg yrendőrt csábít el, hogy ellopja a fegyverét, majd megölje. Később elmennek a főszereplő lánnyal bulizni, ahol találkoznak pár sráccal. Az egyik megerőszakolja a főszereplő lányt, így később őt is meg kell ölniük. De nem akárhogy! Elmennek hozzá, leütik, kikötözik egy asztalra, levágják a lábfejeit, majd fejbe lövik. A gyilkosságok sorozata folyatatódik, amíg a főszereplő meg nem szeret igazán egy fiút. A barátnője azonban féltékeny lesz és egy szamuráj karddal megöli a fiút, amivel kivívja a másik lány haragját, aki ugyanazon karddal megöli őt.

A történetből itt is kiderül, hogy mitől is olyan szörnyű ez a film.  Ha viszont szereted a gyilkolós filmeket, akkor ezt neked találták ki!

www.youtube.com/girlsagainstboys

Kommentek