Todo.ly – Az online határidőnapló!

Már annyi dolgod van, hogy azt se tudod, hol áll a fejed? Mellesleg folyton elfelejtesz mindent? Ha nincs eszed, legyen noteszed! Ha pedig nem szeretnél noteszra költeni, vagy adott esetben határidőnaplóra, akkor legyen Todo.ly-d!

A Todo.ly egy online To-do list, amin megszervezhetsz különböző projekteket. Lehet ez az, hogy mikor mész le edzeni a héten, mikor kell dolgoznod menni. Lépésenként beírhatod, hogy egy hosszabb iskolai feladathoz mit kell még megcsinálnod, de simán megszervezheted a hetedet is, kategóriákra lebontva. A kategóriákat te írhatod be, úgy, mint sport, suli, meló, bevásárló lista, vagy bármi, aminek fontos szerep jut az életedben. Ezekhez kis ikonokat választhatsz ki, hogy hangulatosabbá tedd a programjaid szervezgetését. Ezután minden kategóriába beírhatod, hogy mit kell megcsinálnod és, hogy mikor.

todoly

A Todo.ly minden nap kijelzi neked, hogy mivel kell kész lenned aznap, vagy, hogy hány nappal lépted túl a saját magad által kiszabott időt. Ha kész vagy egy feladattal, akkor a mellette lévő kis négyzetben kipipálhatod és eltűnik. Ha pedig már nem kell megcsinálnod, akkor lomtárba helyezheted. A feladatokat alá is rendelheted egymásnak és fontossági sorrendet is beállíthatsz, méghozzá nagyon egyszerűen. Az oldalon egy gyors regisztráció után megtalálsz minden információt. Fontos viszont tudni, hogy az oldal angolul van, de elég könnyen megérthető annak is, aki kicsit hadilábon áll az idegen nyelvvel. A regisztráció ingyenes. A programot egyenlőre csak webes alkalmazásban használhatjátok, de értesüléseink szerint, nemsokára a Todo.ly iPhone applikációja is letölthető lesz.
Készítsd el a saját To Do List-edet. Egyszerű, gyors, hasznos és izgalmas!
Hidd el, ha megszervezed az életedet, akkor minden gördülékenyebben fog menni, nem fogsz semmit elfelejteni, és nem is kell semmilyen feladatot a fejedben tartanod, hiszen csak felugrasz a netre és ott van a Te, személyre szabott határidőnaplód!

 http://todo.ly

 

Kommentek