Tavaszi Körömtrendek – Lakkozásra fel!

A körömlakk sosem megy ki a divatból és sosem lehet megunni, hiszen végtelen számú szín- és formavariáció áll rendelkezésünkre. Cikkünkből most megtudhatod, hogy mik az idei tavaszi körömtrendek!

negative space körömtrend

negative space körömlakk

A szezon egyik nagy slágere az úgynevezett negative space manicure. Ez annyit tesz, hogy egy-egy terület a körmünkön lakkozatlan marad, ez lehet bármilyen szokatlan forma és méret.

A matt színek helyett idén a fényes, csillogó a divat, ezt fokozhatjuk csillámokkal és különböző hatású fedőlakkokkal is. Emellett a piros körömlakk továbbra is hódít, ezzel sosem foghatsz mellé!

tavaszi körömtrend

Ugyanez elmondható a nude árnyalatokról is, de próbáljuk megtalálni a bőrtónusunkhoz leginkább illőt, a természetes hatás érdekében.

frenchA francia manikűr modern változatit is érdemes kipróbálnunk, körmünk végére húzzunk két különböző színű csíkot, vagy fessük ki csak az alsó félholdat!

french manicure

Ezzel a technikával használhatjuk a fekete színt is, hiszen nagy a kontrasztot jelent a bőrhöz képest, ami alulra és a szélekben félhold alakú ívben húzott natúr színnel feloldhatunk, de fordítva alkalmazva is nagyszerű a végeredmény!

black nails

Az elegáns és letisztult hatású körmök is nagyon divatosak, ehhez elég például egy függőleges, vagy egy vízszintes vonalat húzni a nude árnyalatba, ám ez sok türelmet és kézügyességet igényel!

elegant nails

Kommentek