Summer must haves!

Itt a nyár! Végre levetkőzhetjük a téli szürkeséget és a tavaszi fáradságot, hogy újult erővel vethessük bele magunkat a fülledt éjszakákba és  a strandszezonba. Ez  divat szempontjából is a legizgalmasabb évszak, hiszen ilyenkor szinte minden színt, fazont és anyagot bátran kombinálhatunk.  A hatalmas szabadság mellett, vagy éppen annak köszönhetően, azonban  sosem múlik el nyár újabb aktuális trendek és  nélkülözhetetlen alapdarabok nélkül. Most ezekből válogattam ki a személyes kedvenceimet.

Maxi

A maxi ruhák, és szoknyák régóta kiemelt helyet kapnak a ruhatáramban, hiszen hihetetlenül praktikusak. Szinte minden alkalomra tökéletes viselet, percek alatt összeállíthatsz egy szuper elegáns, bohém vagy éppen punkos összeállítást, csak a megfelelő kiegészítőkre van szükséged.

Skype564.lnk lookbook.nu/look/s
5465ekr /lookbook.nu/look/
546ejkr lookbook.nu/look/
p65kl6e564.lnk lookbook.nu/look/

Black on Black

Nyáron hódít a color blocking, a színek merészebbnél merészebb kombinációja, idén azonban a jó öreg fekete-fehér összeállításokkal is legalább akkora sikert arathatsz, arról nem is beszélve, hogy a két szín külön-külön is nagy sláger. Ezzel nem mondtam újat, tudom, de érdemes egy pillantást vetni a legújabb streetfashion őrületre, a black on black outfitekre, amik annak ellenére, hogy kizárólag fekete darabokból állnak nagyon fiatalos és élettel teli összhatást nyújtanak.

er lookbook.nu/look/
5465ejilhkr lookbook.nu/look/
Skype.lnk lookbook.nu/look/

Ombre

Az ombre, a tavalyi év legnagyobb hajtrendje, nem vész el, csak átalakul. Népszerűsége  annak ellenére sem csökken, hogy szinte már minden második leányzó színátmenetes hajkoronával büszkélkedhet. Külföldön már hódít a trend színes változata, és itthon is egyre gyakrabban látni merészebb variációkat.  Ha csak kísérleteznél vele, használj ideiglenes hajszínezőt, vagy színezőport, amit már a H&M-ben is beszerezhetsz.

5jkke57kr
5jkkekr
546586ejkr

És ha még ez sem elég az ombre-őrületből, ezen a nyáron már nem csak a hajadon, hanem a ruháidon is viselheted!

ejkr lookbook.nu/look/
Skmjkyp65kl6e564.lnk http://lookbook.nu/look/

Mutasd a hasad!

Különösen nagy szerephez jutnak idén a cropped topok, és a braletek, amikből nagy szívfájdalmamra még elég gyér az itthoni felhozatal az ebayről azonban beszerezhetőek. Izgalmas és nőies outfiteket állíthatsz össze belőlük de vigyázz, hogy sose mutass túl sokat, mert úgy könnyen közönségessé válhat a megjelenésed. Célszerű a rövid felsőket magas derekú alsókkal párosítani.

5ekr lookbook.nu/look/
Skyp656e564.lnk lookbook.nu/look/
546586ejilhkr lookbook.nu/look/

Denim on denim

Ezen a nyáron sem maradhat el az örök klasszikus, a farmer. Lehet ing, mellény, rövidnadrág vagy  akár táska, jöhet minden mennyiségben. Bátran kombináld farmer darabjaidat akár egymással is!

p65kl6hlbe564.lnk lookbook.nu/look/
farmer lookbook.nu/look/
Skmjkyp656e564.lnk lookbook.nu/look/
6hlbe56pok4.lnk lookbook.nu/look/

Kommentek