StreetStyle-Pete Logan

A 23 éves Pete Logan-t talán nem kell bemutatni, hiszen Magyarország legtöbb szórakozóhelyén már zenélt, Djként és a Music Fm-en is rendszeresen hallhatjuk átdolgozásait. Pete ezen kívül egy ételfutár cégnél is dolgozik. Mindig ezerrel pörög, hiszen két főállást, a zeneírást és a szabadidőt nem könnyű összeegyeztetni. Ennek ellenére mindig szán időt a családjára és barátaira és persze kinézetét se hanyagolja el.

petelogan1 Pete összeállításában már megjelennek a melegebb őszi-téli darabok is. A kötött, meleg pulcsit idén is nyugodtan bevethetik a fiúk, hiszen nem csupán szexi, de még meleg is. És a lányok is szívesen bújnak hozzá a puha anyaghoz!
petelogan3 Pete a pulcsi alatt egy egyszerű mintás pólót, fekete szűkített szárú nadrágot és fehér, a felsőhöz illő cipőt visel. Ezekre az alapdarabokra érdemes mindenkinek beruháznia, ugyanis egyszerű, kényelmes és a hétköznapon tökéletes összeállítás.
petelogan2 A meleg kötött sál se megy ki soha a divatból és a hideg télre már érdemes elővenni. Emellett a bőrkarkötő és természetesen a hétfői FTS belépő szalag is “must have”!
petelogan4 Mint már említettük Pete Logan-nek nem sok szabadideje van, de még így is szakított időt a Classy-re egy fotózás erejéig. Ezen a képen az egész összeállítása látható. Egy kék Lefties-es széldzseki, meleg kötött pulcsi és sál és a mintás póló. Szerintünk tökéletes szett!

 

 Mennyire figyelsz oda az öltözködésedre?

A stílusom egyszerű és letisztult. Leginkább minőségi és márkás ruhákat hordok, amiket kiegészítek külföldről rendelt nyakláncokkal, karkötőkkel. Ezeket Magyarországon nem lehet kapni.

Mennyire tartod fontosnak a külső megjelenést? 

A külső megjelenés a legfontosabb!!!! Ha hatással szeretnél lenni másokra, vagy csak ki akarod fejezni magad, ennél nagyobb lehetőséged nincsen. Erre mindig odafigyelek!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Nekem nagyon kevés szabadidőm van, ezt mindig a leghasznosabban töltöm el, barátaimmal vagy a családommal.

Nadrág: Zara
Felső: Terranova
Pulcsi: Zara
Dzseki: Lefties
Sál: H&M
Karkötő: New Yorker
Nyaklánc: H&M

Kommentek