StreetStyle – Macco Mallone

Macco Mallone, bár még csak most töltötte be  a 19-et,  máris felkapott és egyben elismert Dj! A F**K THE SYSTEM-en rendszeresen hallhatjátok zenélni, de Budapest több szórakozóhelyén is játszott már. Emellett a Xantus János Idegenforgalmi Középiskola diákja, a jövőben pedig idegenvezetőként szeretne dolgozni. Szabadidejében szeret a barátaival lenni, akikből nincs hiány, hiszen a legtöbb embert rögtön megfogja optimizmusával és jó kedélyűségével. És persze, dj-ként rengeteget bulizik és a zene szerelmese is.

_MG_2856 Macco stílusa letisztult. A bőr elemek kombinálása más anyagokkal ebben a szezonban igazán felkapott, és ezt láthatjuk Macco Zarás dzsekijén is, amelyet feldob a mintás póló, így téve még izgalmasabbá az összeállítást.
_MG_2866 Macco Mallone-n már most ott van az október 28-i F**K THE SYSTEM party belépője. Nem csoda, hiszen jövő hét hétfőn Ő, és Pete Logan teszi majd felejthetetlenné az őszi szünet köszöntő bulit!
_MG_2867 Ezen a napon, cipőben, egy egyszerű Converse-t választott összeállításához, hiszen kényelmes, praktikus és sose megy ki a divatból!
_MG_2857 Macco igazi őrült srác, aki állat partykat csinál és vele aztán sose unalmas a buli! Nem mellesleg a mai napon (október 23) ünnepli születésnapját is, úgyhogy Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk neki!!

Mennyire fontos számodra az első benyomás ?

Viszonylag jó emberismerő vagyok, tehát gyorsan el tudom dönteni már egy arcmimikából is, hogy az illető szimpatikus-e számomra. De persze fontos az első benyomás, abszolút. Leginkább azt nézem meg valakin, hogy mennyire ápolt. Szerintem ez a legfontosabb.

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szabadidőmben szeretek naphosszat aludni! Majd miután kellőképpen kipihentem magam, elmegyek a barátaimmal egy giggggantikusat bulizni!! Illetve sok zenét hallgatok. Imádok zenét hallgatni!

Mellyek a kedvenc szórakozóhelyeid?

Tekintve, hogy a “buli” nálam szakmai ártalom is, ezert szeretem a nyugisabb beszélgetős estéket a barátaimmal. Ha viszont mégis megindulunk valamerre ( ami elég gyakori ), akkor Kolor, Ötkert, Fogasház, Urimuri. Amúgy nagyon jó kedélyű gyerek vagyok, szinte mindenhol jól tudom érezni magamat.

Dzseki: Zara
Felső: Zara
Nadrág: Pull&Bear
Cipő: Converse
Szemüveg: Carrera

Kommentek