StartUp Programs

Four other programs for free from the events BPES has to offer. Especially for IT lovers, app freaks and entrepreneurs.

Start-ups are newly formed, innovative enterprises. The collective name for these programs is start-up, because the enterprises they are about are KIBU, Brickflow, Ustream and Remagine, which are so new, that you have probably not even heard about them. Don’t ring a bell? Read on!

 

feher_alap_KIBUKIBU – for those who have a good idea:

KIBU, or Kitchen Budapest is a Startup to aid Startups. During their half-year project, they don’t only provide talented teams with experts but financial support, too. Teams can acquire new inspiration and connections by the end of the six-month program. They improve and they can eventually enter the market. Got an original idea? Apply now!
Web

Brickflobrickfloww – for lovers of great pictures:

An application for Tumblr, which – analyzing your previous posts – collects and suggest pictures and videos for you that might be to your liking. Only one click to share.
Facebook

Remagine – for those who are a step ahead:

Remagine Technologies is a Hungarian enterprise that helps make industrial manufacturing sites and commercial buildings economically more efficient. Their products are Smart Socket (a socket that recognizes the plugged in device) and Power Analyzer (that measures and records changes in electronic devices for further development).
Web

ustream_4_hungary_officeUstream – for professionals:

An open-access video platform, developed by a Hungarian team. The website is used primarily for business purposes and one can find press conference footages, product preview videos and educational programs in the shared content. Ustream provides perfect quality streaming for millions of viewers at the same time. Its aim is to enable business enterprises to become more transparent, efficient and to become connected with viewers through videos.

Besides Hungarian and English, the site operates in twelve other languages, and organizations like the NASA or businesses like Sony or Dell have chosen it as a medium.
Facebook
Web

startup-notepadWhy to go?

Learn from success stories, learn how newly formed projects are developed and how they work. Make connections and collect ideas.

When:

May 30

10am KIBU Open Office Morning – About operation, the team, projects. In the afternoon the program continues giving participants an opportunity to try the hacked version of popular games.

2pm Brickflow

4pm Remagine

5pm Ustream

The afternoon programs include interactive tours in the headquarters of the abovementioned enterprises, where you can learn about the success stories and many more from the founders.

 To participate, you need to apply in advance on the following e-mail address: reg@budapestessentials.com

PastedGraphic-12

 

Kommentek

StartUp Programok

/You can read this article in English here/
Rögtön négy újabb ingyenes program a BPES kínálatából, különösen az informatika és fejlesztések iránt érdeklődőknek, esetleg vállalkozóknak.

A startup egy újonnan alapított, induló innovatív vállalkozás. A programsorozat a startup nevet kapta, mert a témáik a KIBU, a Brickflow, a Ustream és a Remagine. Annyira új, hogy még nem mond semmit? Olvass tovább!

feher_alap_KIBUKIBU – azoknak, akiknek van egy jó ötletük:

A KIBU, vagy Kitchen Budapest egy start-upok segítésére létrejött start-up. Fél éves projektjük során nem csak szakértőkkel, hanem anyagilag is támogatják a tehetséges csapatokat, akik a hat hónap végére inspirációt és kapcsolatokat szereznek, fejlődnek és végül a piacra léphetnek. Van egy eredeti ötleted? Regisztrálj!
Web

brickflowBrickflow – a jó képek szerelmeseinek:

Egy tumblr-hez készült segédalkalmazás, amely az addigi postjaidat elemezve az ízlésednek valószínűleg megfelelő képeket és videókat gyűjti egy helyre és ajánlja fel neked. Megosztani őket már csak egy kattintás.
Facebook

Remagine – azoknak, akik egy lépéssel előrébb járnak:

A Remagine Technologies egy magyar vállalkozás, ami ipari gyártók és kereskedelmi épületek költséghatékonyabbá és energiatakarékosabbá tételén dolgozik. Eddigi termékeik a Smart Socket (a csatlakoztatott eszközt felismerő konvektor) és a Power Analyzer (ami elektromos berendezések állapotváltozásait méri fel későbbi fejlesztésekhez).
Web

ustream_4_hungary_officeUstream – profiknak:

A Ustream egy szintén magyar fejlesztésű, bárki által elérhető, élő videó platform. Az elsősorban üzleti célokra használt videó-megosztón találhatsz sajtótájékoztatókat, termékbemutatókat és oktatási programokat. A Ustream kiváló minőségű sugárzást biztosít több millió néző egyidejű eléréséhez. Célja, hogy lehetőséget adjon az üzleti vállalkozásoknak és a civil szférának arra, hogy minél átláthatóbbak, eredményesebbek lehessenek, és kapcsolatokat alakíthassanak ki videóik segítségével.

Az oldal magyar és angol mellett még tizenkét másik nyelven elérhető, és olyan szervezetek választották médiumuknak, mint a NASA, a Sony vagy a Dell.
Facebook
Web

startup-notepadMiért érdemes elmenni?

Tanulhatsz mások sikeréből, beleláthatsz egy újonnan alapított projekt működésébe, kapcsolatokat teremthetsz, és ihletet gyűjthetsz, ha megakadtál valahol egy saját ötleteddel.

Időpontok:

Május 30.

10:00 KIBU Open Office Morning – A működésről, a csapatról, projektjeikről. Délután, a program második részén ismert játékok hackkelt verzióit lehet majd kipróbálni.

14:00 Brickflow

16:00 Remagine

17:00 Ustream

A délutáni programok során a látogatók az interaktív túra során a sikertörténetről és a start-up működéséről tudhatnak meg információkat egyenesen az alapítóktól.

A programokra előzetesen kell regisztrálni, amit a reg@budapestessentials.com email címen tudtok megtenni.

PastedGraphic-12

Kommentek