Samovar Vodka Bar

samovarA Mester utca 1. szám alatt található Samovar Vodka Bárba betérve, a legtöbben még nem is sejtik, hogy mi vár rájuk ezen az estén, amikor pedig kijönnek már nem fognak emlékezni rá, hogy pontosan mi is történt. Csak a fantasztikus, felszabadult hangulat marad majd meg emlékeikben, amely végigkísérte egész estéjüket. Legalábbis a legtöbb emberrel, aki ott járt ez történt. Szerencsére azért nekem pár részlet is megmaradt, hiszen szándékomban állt átadni az élményt. A hely nem véletlenül kapta a Vodka Bar nevet! Itt aztán mindenhonnan folyik a vodka, méghozzá barátságos áron, és igazi oroszos hangulattal ötvözve, usánkában dönthetitek magatokba a feleseket. A hétköznapitól egészen a legexkluzívabb vodkákig mindent megtalálhattok itt.
barBár csak év elején nyitott a hely, a népszerűsége annál nagyobb. A kedves kis pincehelyiség egyszerre stílusos és hangulatos, igazi Classy hely! Sajnos csak a hét végén nyit ki, pénteken és szombaton, cserébe viszont, folyamatosan megújuló programok, tombolanyeremények, italakciók és remek hangulat vár ránk.
Az italokról még meg kell említenünk, hogy nem csak vodkát ihatunk, hanem csapolt söröket, bort, pezsgőt, pálinkát, egyéb röviditalokat és koktélokat is, méghozzá igazán diákbarát áron!

stalMindemellett, szinte az összes ünnepet köszöntheted vodkával, ugyanis itt mindig szerveznek egy újabb eseményt, különleges programokkal és italakciókkal.

 

Legolcsóbb: 90% Budweiser Samson 250 Ft, vodka választék 300 Ft-tól
Hangulat: 90% Stílusos pince szórakozóhely
Választék: 90% Minden van az igazi ritkaságokon kívül
Minőség: 100% Kedves bárpultosok, kiváló buli hangulat, fiatal közönség, VIP Szoba,
Nyitvatartás: 80% Péntek és Szombat este 6-tól reggel 6-ig. Itt kezdheted és fejezheted be a bulit!
Árak: 85% Diákoknak is pénztárca barát! Itallap
Online: 90% Minden fontos info a weboldalon és a Facebook oldalon megtalálható
Szórakozás: 90% Jól megközelíthető 1 percre a Boráros tértől. 4-6-os villamos vonalán. (Mester utca)
Összesen: 90% Akár egész estés szórakozás, nagyobb társasággal is

 

Cím: 1097 Budapest Mester u. 1
Facebook oldal
Weboldal

 

Kommentek