Rossz az idő? Sötét van? Nem baj, mozgásra fel!

Eddig elmondhattuk, hogy a 2014-es ősz szerencsés volt, hiszen sokat élvezhettük még a napsütés adta örömöket és nem kellett annyiszor esőkabátot sem felvennünk, mint ahogy általában az lenni szokott. Most november közepén eljött az a bizonyos igazi borongós, szürke idő. Ez a másfél hónap karácsony előtt nem éppen a legaktívabb időszak az évben. Ilyenkor már sokkal nehezebben mozdulunk ki, mindig találunk valami indokot arra, hogy miért is lenne jobb otthon maradni a kényelmes meleg szobánkban. Sajnos az sem segít a programok tervezésében, hogy már ötkor sötétedik. Pontosan emiatt ajánlok figyelmetekbe pár helyet, ahol élvezhetitek ezt a hosszadalmasnak tűnő időszakot karácsony előtt. Van pár hely ugyanis, ami kimozdíthat ezekből a szürke hétköznapokból és igazán élvezetes, új élményekkel szolgálhat számotokra.

la-scala-lifestyle-milan-scala-theater-theatre-Favim.com-106184Színház

Egyedi lehetőséget kínál nektek a MA ESTE SZÍNHÁZ! nevű honlap. Aki szeret spontán cselekedni, annak ez egy tökéletes választásnak bizonyul. Ugyanis az oldalon last minute jegyek érhetőek el számotokra féláron, Budapest és más nagyvárosok különböző színházainak előadásaira. A fizetés online, bankkártyás utalással történik. A jegyet elküldik nektek PDF formátumban és miután kinyomtatjátok, már indulhattok is a színházba. Már ezer forint alatt is lehetőséged nyílik erre a kulturális kikapcsolódásra.

Éhezők viadalaMozi

Eljött a sokak által nagyon kedvelt film várva várt folytatása. Az éhezők viadala: A kiválasztott első része november 20-tól megtekinthető a magyar mozikban. Az előzetes remélem, mindenkinek meghozza a kedvét ahhoz, hogy a premieren az első sorban figyelje, mi történik az elmúlt viadal után. Főszerepeket ismét Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth  játssza majd. Arra nagyon figyeljetek, hogy az 1.210 Ft-os kedvezményes diákjegyeket csak érvényes diákigazolvánnyal tudjátok igénybe venni.

úszásEdzés

Egy kis testi, lelki feltöltődésre kiváló helyként szolgál a XIII. kerületben található Tornaréna. 14 különböző óratípus közül választhattok. Olyanokat tudtok kipróbálni, mint például a Formatorna, a Jóga, a Dance step vagy éppen a Hot Iron. Egy alkalom 1.200 Ft, ezen kívül havi bérletek vásárlására is van lehetőségetek. Az órák nagy része délután négytől, este kilencig zajlik, de sok esetben van mód a délelőtti testmozgásra is.

Azok, akik a mozgás után szeretnének egy jót lazítani, azoknak tökéletes hely a XVI. kerületben található Szentmihályi Uszoda. Az úszómedencében való edzés után pihenhetünk a kétféle szaunában és a pezsgőfürdőben. Lehet venni 3 órás jegyet is, melynek diákigazolvánnyal történő vásárlás esetén az ára csak 920 Ft.

Kellemes időtöltést és feltöltődést kívánok! Kommentben írjátok meg nekünk, ti mivel töltődtök fel az őszi borongós időben!

Kommentek