Rihanna – RiRi Hearts MAC – Őszi Smink Kollekció

A MAC legfrissebb újítása minket már első pillantásra levett a lábunkról, amikor előző héten megpillantottuk az Allee-ban lévő MAC üzlet Preview Night-ján.
riri6De ez várható is volt, lévén, hogy Rihanna nem akármihez adja gyönyörű arcát és aláírását! A Riri Woo kollekció összes darabja egyedi, innovatív és professzionális sminktermék.
Az Allee, MAC Cosmetics csapata, pedig igazán segítőkész volt és gyönyörű sminket készítettek a modellnek, lépésről lépésre bemutatva, hogy hogyan is vihetjük fel a kollekció darabjait.riri4

Ez a kollekció annak is  biztosan elnyeri a tetszését, aki külső alapján, első pillantásból ítél, a rózsa és arany színpárosítás, Rihanna jellegzetes “Riri” aláírásával rajta egyszerűen lélegzetellálító. A kollekció neve is találó, ugyanis mikor már meglátod, kiáltanád, hogy:  “Nekem kell egy Riri Woo! “A palettán sokféle szín jelenik meg, de inkább a sötétebb, őszies árnyalatok jellemzőek, amelyek az énekesnő arcán is gyönyörűen mutatnak. Emellett persze megtalálhatóak a lágyabb, világosabb színek is.

riri5Az összes termék nagyon lágy állagú, könnyen felvihető és egyszerűen lehet bánni vele, így nem kell aggódni, hogy nem tudod olyan gyönyörűen felvinni, mint egy profi. A kezelhetőség pedig egy nagyon erős tényező, ha sminket vásárolunk, így érdemes odafigyelni rá, akár ki is próbálni az üzletben,  és megkérni egy eladót, hogy segítsen.

21Her Cocoa Paletta 

Ez a paletta, ahogy a neve is mutatja, krémes állagú, lágy, füstös, kakaószínekből áll. A négy színből álló palettán található egy világosabb arany szín, egy szolid barackszín, egy meleg bronz-barna és egy krémes kakaó szín is. Ennél tökéletesebb nem is lehetne, hiszen így használhatod minden alkalomra. Akár iskolába a szolidabb árnyalatokat, vagy buliba a sötétebb kakaó- és bronz- színeket.
Ár: 15 200 Ft

20Smoked Cocoa Paletta

Ezen a palettán már sötétebb, merészebb színeket találunk, de ezek is ugyanolyan gyönyörűek, krémes állagúak és szép fényűek. Természetesen azért ebben is található, világosabb drapp szín, de a krémes kakaószínt itt felváltja a füstös, mattosabb hatású fekete és egy csillogós fekete, mellyel igazán igéző szemeket varázsolhatsz magadnak!
Ár: 15 200 Ft

19Bad Girl Gone Good pirosító

Ez a pirosító is remekül illik a kollekció többi darabjához. A barnás szín jellegzetesen kiemeli arccsontodat és illeszkedik a kakaós árnyalatokhoz, amelyeket a palettán találunk.
Ár: 7300 Ft

23Hibiscus Kiss pirosító

A kollekció ezen darabját neveznénk ki egyik személyes kedvencünknek. A két részből álló pirosító rögtön mosolyt csalt az arcunkra. A barnás résszel keskenyíthetjük, és hangsúlyosabbá tehetjük arcunkat, még a rózsaszínnel üde pírt varázsolhatunk az almácskákra.
Ár: 8300 Ft

Riri Rúzs!

A kollekció továbbá tartalmaz pár igazán merész színű rúzst, amivel biztos felhívhatod magadra a figyelmet. Azért vigyázz, hogy az arcszínednek megfelelő árnyalatot válassz! A tervezők emellett a rúzsokba is belevésték a Riri márkajelzést, ami még vonzóbbá teszi számunkra!

RiRiFall-Lipstick-all

Who’s That Chick- fagyos narancs szín 

Riri Woo- retro matt, hűvös vörös

Talk That Talk- mély mazsola

Nude- krémes drapp

Ár: 6400 Ft

Riri Woo élénk vörös szájfény

Ár: 5900 Ft

A rúszok mellett egy Riri Woo és egy Talk That Talk szájceruzát is tartalmaz a kollekció.

Ár: 6600 Ft

14Deep Bruenette és Deep Dark Brunette szemöldökceruza

A rendkívül krémes állagú, mélybarna szemöldökceruza, nem csak gyönyörű színében és könnyű felvihetőségben tűnik ki, hanem abban is, hogy a másik oldalán egy szemöldök fésű található, így nem kell két eszközt elővennünk a szemöldökünk megrajzolásakor.
Ár: 5900 Ft

Ezek mellett megtalálható pár alapdarab is a kollekcióban, amellyel tökéletesítheted sminkedet, mint szempillaspirál, tus, kétféle műszempilla, Diamond Cream Colour Base és két gyönyörűen megalkotott professzionális ecset!

A kollekció október elsejétől kapható a MAC Cosmetics üzleteiben, és abban is biztosak lehettek, hogy egy nap alatt elkapkodják, úgyhogy, ha még nincs Riri Woo-d, és nagyon vágysz rá, akkor futás!

Kommentek