Push Up Jeans – Told fel a popót!

A push-up farmerek a legújabb örület a push-up melltartók és a különböző vékonyító harisnyák után. Itt van még egy trükk, amivel javíthatunk az alakunkon, anélkül, hogy bármilyen erőfeszítést kéne tennünk. Ez a farmer különösen a kisebb fenekű lányok számára jelenthet örömet, de a formásabbaknak is előnyös külsőt kölcsönöz majd! Egy biztos 2013 farmerdivatját a push-up és a semi push-up farmerek fogják meghatározni!

Különleges kialakításának köszönetően felnyomja a feneket és szépen formázza a csípőt. A magasabb derekú változata a kis pocit is eltűnteti.

Ha vékony vagy, lapos fenékkel, akkor nagyot csinál, ha formásabb vagy, nagyobb fenékkel, akkor formásabbat csinál, a lényeg, hogy a popsidat mindig a tökéletes helyre rakja! így formásabbnak és szexisebbnek érezheted magadat és sokkal több önbizalommal lejtesz majd végig a suli folyosón!

Salsa-2

A Zara, és a Guess is beletette már a legújabb kollekciójába a push-up  farmereket, úgyhogy nagy valószínűséggel tavasszal már az itthoni boltokban is megtalálhatóak lesznek! A Gas polcairól pedig már most is válogathatsaz az új Pop-Up Jeans névvel ellátott farmerek közül.

 

Kommentek