Legyen a Te prezentációd a legmenőbb: Prezi.com

A prezi egy diákok számára ingyenesen elérhető prezentációkészítő szoftver. A programot nem kell letöltened, mert hozzáférhetsz az interneten keresztül a prezi.com-on. Ha van iskolai email címed, ami általában minden diáknak van (még ha nem is tud róla ), akkor ingyenesen regisztrálhatsz az oldalra és már neki is kezdhetsz a munkának, vagy helyesebben szólva, szórakozásnak. A Prezi egy teljesen új korszakot hoz a prezentációk világába. Már az előadóknak és a közönségnek is rég elege van a slideshowk-on alapuló előadásokból, így mindenki számára felüdülést jelent majd, ha most valami mással készülsz.

Ennek a programnak a használatával kitűnhetsz a tömegből és az elkészítés menetét is izgalmasabbá teheted.

A Prezi egy nem-lineáris, hanem úgynevezett cloud based  alapú prezentációkészítő szoftver. Különös hasznos, ha sok folyamatábrát használsz az előadásodban, de színi és formai világa minden témában megnyeri majd a közönségedet.  További előnye, hogy könnyedén lejátszható, nem kell hozzá semmilyen segédprogram. Letöltheted a gépedre is, ha a pendrive-odon akarod elvinni vagy offline lejátszani, de az interneten keresztül is elérheted bármikor.

Attól sem kell félned, hogy te ehhez nem értesz, mert nem ezt tanították info órán, hanem a ppt-t. Az oldalon találsz videókat, amik segítenek neked abban, hogy hogyan is kezdj neki. De, ha ez nem elég, akkor bátran nézz meg párat a többi felhasználó által megosztott prezentációkból, és gyűjts ihletet. Itt ugyanis egy új közösség tagjává is válsz.

Ajánlom, hogy előre raktározz be nasit és üditőt a gép elé, mert a prezi órákig nem fog elengedni és imádni fogod. A másnapi elismerő tekinteteket, pedig még inkább. Itt igazán felhasználhatod a kreativitásodat és az új ötleteidet. Készülj fel, mert kemény munkát fogsz végezni, úgy, hogy észre sem veszed. Sok szerencsét, légy te a legjobb!

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.