Nike+ Fuel Band

Biztos mindenki vágyott már valaha egy Tony Stark féle Vasember kütyüre, vagy egy James Bond-os kém készülékre. A Nike legújabb innovációja, a Nike+ Fuel Band most részben teljesíti ezt az álmodat! Ez a karperec valóban úgy fog kinézni a csuklódon, mintha valamiféle titkos küldetésben vennél részt, vagy az Én a Robot egyik szereplője lennél. Persze, azért ne egy teljesen robotizált karra gondoljunk, csak egy egyszerű, de nagyszerű karperecre. És a funkciója sem épp James Bond és Tony Stark küldetéseihez hasznos, csupán a minden napi életünkhöz. Bár biztos nekik is segítene, hogy ilyen jó formában tartsák magukat!

A Nike Fuel Band egy olyan karperec, ami mér minden mozgást, amit elvégzel a nap folyamán, majd ezt átkonvertálja a Nike saját mértékegységébe, ami a FUEL. Tehát minden fajta mozgást ugyanabban a mértékegységben kapsz meg, így könnyű lesz követni, hogy hol is tartasz a napi célodban.

A csuklópánt azonban nem csak egy dolgot mér, láthatod rajta a mozgással eltöltött időt és az elégetett kalóriák számát is, tehát remek eszköz fogyókúrához is!

Motivál, ösztönöz, talpon tart! 

nike-plus-fuelband-black-ice-white-ice-00

Motivál, mert folyamatosan mutatja, hogy éppen hol tartasz az aznapra beállított mozgásmennyiségedben. Ezt Te magad állíthatod be, folyamatosan növelve a napi adagot. A 20 féle LED fényből álló kijelző fokozatosan vált pirosból zöldbe, aszerint, hogy épp hol tartunk a napi kitűzött célunk felé vezető úton.  Ennek segítségével érhetsz el folyamatos fejlődést! Nap, mint nap legyőzheted magad!
Mozgás alatt nem kell kifejezetten kemény edzésekre gondolni. A Nike Fuel Band olyan érzékeny és pontos szerkezet, amely mindenféle mozgást képes lemérni. Legyen az séta, futás a busz után, laza biciklizés, vagy akár csak átmenni egyik szobából a másikba.

A csuklópántban van egy beépített USB, aminek segítségével csatlakoztathatod a gépedhez és feltöltheted eredményedet a Nike+ honlapjára. Itt összemérheted eredményeidet másokkal és folyamatosan nyomon követheted, hogy milyen úton haladsz. Ezzel az USB-vel kell feltölteni is a készüléket. Emelett Iphone-ra is átküldhetők az eredményeid egy ingyenes applikáció segítségével.
Ráadásul, ha nincs órád, akkor ez a karperec azt is helyettesíti, ugyanis az időt is mutatja. Szóval itt az ideje, hogy beállítsd a célodat, majd talpra állj és legyőzd saját magadat!

 

A Nike+ Fuel Band már kapható White Ice és Black Ice változata az eredeti feketén kívül!

 

 

Kommentek