Nail it!

A szép, ápolt kéz és körmök nagyon fontos szerepet játszanak külsőnk összképében ráadásul ma már a divatos megjelenéshez elengedhetetlen az aktuális körömtrendek ismerete. Tehát körömrágást abbahagyni, és indulás beszerezni néhány új őszi színt! Ha pedig függő vagy és úszol már a különböző színű lakkokban, akkor olvass tovább! Megígérem, hogy legközelebb gyorsabban sikerül majd kiválasztanod melyiket viseld!

Mindenki meglepetésére, mint a divat minden területén, a körmeiden is a sötét színek dominálnak idén ősszel. Bármelyik általad kedvelt szín sötét változatát kiválaszthatod, de arra figyelj, hogy rövidebb és vastagabb ujjakra a hosszabb, mandula formát válaszd, mert így optikailag hosszabbíthatod azokat. A hosszú vékony ujjakkal megáldott lányok pedig bármilyen hosszt és formát viselhetnek a sötét lakkhoz.

korom7 korom2
korom6 korom5

A körömfestést néhányan már művészi magaslatokba emelték és képesek kész műalkotásokat viselni ujjaikon. Ha neked is sok a szabadidőd és jó a kézügyességed, akkor rengeteg útmutatót találhatsz a neten, hogy hogyan kreálhatsz apró festményeket körmeidre. Ezen művek témája is változik minden szezonban, leginkább az időjárás és az évszak természeti színei szolgálnak inspirációként.

korom1 korom8

Hogyha esetleg nincs elég türelmed ezekhez de unod már a hétköznapi körmöket, akkor a mattító fedőlakk neked való! A szezon legújabb őrülete, nagyon stílusos és különleges manikűrt készíthetsz vele, nem mellesleg, pillanatok alatt!

korom3 korom4

Tudom, hogy a lepattogzott körömlak mennyi bosszúságot tud okozni de a megoldás nem feltétlenül a csillagászati összegekért megvásárolható verziókban rejlik. Használj mindig alapozó és fedőlakkot, így meghosszabíthatod manikűröd élettartamát. Aki pedig végképp nem tud időt szakítani az újralakkozásra és a lehető legkevesebbet szeretne foglalkozni vele, annak az akár három hétig hibátlanul fennmaradó gél lakkozást ajánlom, amit bárhol, bármelyik manikűrösnél elkészítetthettek.

Bármelyik trend is áll közel hozzád, a lényeg az, hogy ne becsüld alá a körmeid szerepét a megjelenésedben, mert ha jól bánsz velük akár jó kiegészítőként is szolgálhatnak, és feldobhatják a stílusod!

Kommentek