Nagy Budapesti Kultúrzsibi!

Az Akvárium Klub rendezésében megnyílik az Erzsébet téren a Nagy Budapesti Kultúrzsibi, ami más néven egy óriási bolhapiac. Találhatsz itt antik régiségeket, egyedi cuccokat, és még az árukat is lealkudhatott, ami valljuk be, a megcsappant diákpénztárcánknak mindenképp jót tesz. Egy ilyen zsibvásárnak van egy különleges hangulata, ami miatt tényleg érdemes elmenni, ha másért nem, hát hülyülni egyet a haverokkal, hogy milyen érdekes dolgokat árulnak egyesek. És ki tudja, talán még meg is tetszik valami. Valami pici, valmai színes, valami régi, valami különleges, valami, aminek már története van, és most ezt a történetet te alakíthatod tovább.
Lehet találsz egy szép új díszt a szobádba vagy valami apróságot a kulcsodra, de abban szinte biztos lehetsz, hogy csak neked lesz olyanod, hiszen itt nincs tömeggyártás!

Ja, és alkudni kötelező!

Kitekintő:
A bolhapiac a 17. század végén, Párizs elővárosában alakult ki. Eredeti neve: marché aux puces, vagyis bolhás piac, a köznyelvben alakult ki. Egész Európában gyorsan elterjedt, a nagy választék és az alkuképes árak miatt. Sokak számára pont az alkudozás izgalmassága teszi vonzóvá az ilyen vásárokat.

A belépés ingyenes!
Rendezvény időtartama: vasárnap 8:00-17:00 -ig

Kommentek