Mit ajándékozzunk a pasinknak?

Ez a kérdés bizony gyakran felmerül és nem csak Karácsonykor. Olyan, mintha folyamatosan újabb, kreatív ötletekkel kéne előrukkolnunk szerelmünknek. Ott vannak a hónapfordulók, évfordulók, születésnapok, Valentin nap, névnap és a Karácsony. Ennyi ajándék után, bizony nem könnyű kitalálni egy újabb egyedi, szép, cuki, kreatív, szerelmes ajándékot, ami még tetszik is szívünk választottjának, úgyhogy itt az ideje, hogy a Classy is beszálljon a segítségnyújtásba!

Persze rengeteg tényező befolyásolja a megfelelő ajándék megtalálását, úgy, mint a kapcsolat időtartama, a párok közös emlékei és persze az is, hogy inkább romantikus, vicces, érzéki, vagy aranyos pár vagytok. Ha pedig mindegyik, akkor először is azt kell kitalálnod, hogy melyik oldalt szeretnéd most hangsúlyozni, vagy megerősíteni. Én bízok benne, hogy menni fog! A nehezét pedig hagyd rám, majd olvass tovább!

Romantikusoknak:

blair-waldorf-camera-chair-chuck-and-blair-Favim.com-814299Közös Kép

Ez főleg, akkor jó ajándék, ha van sok közös képetek a telefonotokon, vagy fényképezőgépen, de nem töltitek fel automatikusan az összeset a Facebookra. Válaszd ki a legromantikusabb képeteket, vegyél hozzá egy szép keretet és írj valami szívhez szólót a kép hátuljára, egy közös emléket, vagy idézetet, amit csak Ti értetek. Megdobhatod kicsit az ötletet, ha egy nagyobb keretet veszel és sok különböző képet raksz bele, az idézetet pedig középre írod.

large (2)Emlékdoboz

Ezt az ajándékot, akkor ajánlom, ha már jó ideje együtt vagytok és sok közös emléketek van. Csak, akkor ér igazán valamit, ha a dobozt is saját kezűleg díszíted ki. Vegyél egy kisebb, vagy nagyobb fadobozt a hobbiboltban és szalvétatechnikával, vagy fafestékkel dekoráld ki. Biztos van valami sorozat, vagy film, amiért odavan a barátod, ez esetben annak szimbólumával dekorálhatod a dobozt. Belülre pedig mehet minden kis apróság, közös mozijegyek, kedvenc közös csoki, rágó, kedvenc filmetek dvd-n, és a listát folytathatnám a végtelenségig. Kreatívkodj kicsit!

i-love-you-creative-cute-feelings-Favim.com-626382Lejátszási Lista

Amennyiben már évek óta együtt vagytok és drágább ajándékba is be tudsz fektetni, akkor vehetsz neki egy ipodot, vagy mp4 lejátszót, amire feltöltöd az általad megszerkesztett lejátszási listát. Ide kerülhet az összes közös dal, amiről ő jut eszedbe, vagy, amin sokat nevettetek, esetleg, ami a kedvenc filmetek, sorozatotok főcímdala, vagy, amire együtt koriztatok a műjégen. Ha inkább a low-budget ajándékokat pártolod, akkor  vegyél neki egy egyedi pendrive-ot és rakd fel arra a számokat. Az eBay-en van lehetőséged mindenféle figurát venni, még Iron Man-eset is, amivel a legtöbb srácnál telibe találsz!

www.ebay.com/bhp/unique-flash-drive

Vicces ajándékok:

5530455660101_Brown_z1Vicces Bögre

A Karácsonyi ajándékozás azért jó, mert ilyenkor szezonális ajándékokat is ér adni. Ilyen például a bögre. De bögrét ajándékozni önmagában elég unalmas, úgyhogy dobd fel egy vicces felirattal, vagy formával. Az alábbi linken találsz még hasonlókat, de a neten böngészve biztos több helyen is tudsz rendelni. Ha pedig szeretnél valami egyedit, akkor kerámia  festékkel Te magadat is kreálhatsz valami feliratot rá.

//www.urbanoutfitters.co.uk/

5620415730020_Assort_ca1Vicces Könyvek

Ez az ötlet szintén az Urban Outfitters-ben jutott eszembe, de biztos találtok máshol is humoros könyveket, persze innen is megrendelhetitek online, vagy kutakodhattok a könyves boltokban. Akár a Tesó Kódexet is nevezhetjük ilyennek. Bár a Penis Pokey című könyvet, amelynek a közepében egy lyuk van és minden oldalon más képet egészíthet ki párod kedvenc testrészével, biztos nem győzi le semmi.

//www.urbanoutfitters.co.uk/books/5620415486653_Assort_ca1

5533455640013_Assort_z1Feliratos laposüveg, vagy gyújtó

Amennyiben barátod gyakran hódol a káros élvezeteknek, meglepheted őt egy vicces feliratú laposüveggel, vagy egy szép gyújtóval. Jól fog esni neki ,hogy egyszer az évben nem azt kell hallgatnia, hogy “Szokj már le a dohányzásról!”, vagy, hogy “Muszáj minden hétvégén berúgnod?!”, hanem viccesen bár, de elfogadod őt, úgy, ahogy van.

Cuki pároknak:

large (3)Kuponfüzet:

A kuponfüzetet kétszer nem jó bevetni, és elég népszerű ajándék, de, ha még nem volt, akkor itt az alkalom. Választhatsz, hogy egy füzet lapjait osztod fel kis téglalapokra és írod rá a kupon tartalmát, vagy pedig kupon kártyákat készítesz és egy dobozban ajándékozod oda, esetleg más technikát választasz. Ez már mind részletkérdés. A lényeg a kuponok tartalma. Mindegyiket egyszer használhatja fel a barátod. Olyan dolgokat ajándékozz neki, amit tudod, hogy nagyon szeretne, de nem minden nap kap meg. Ilyen például az ágyba reggeli,  lehetőség számára, hogy kiválassza mit néztek a moziban, mosogatás, hideg sör, nyugis este, vagy bármi más, ezt már csak Te tudhatod.

cat-crafts-crochet-cute-girl-knitting-Favim.com-43242Kötött dolgok

Ez szintén egy szezonális ajándék. Amennyiben nincs meleg sapkája, sálja, kesztyűje a barátodnak, itt a remek alkalom, hogy ezt ajándékozd neki. Személyesebbé teheted, ha kézzel készíted, vagy csak belehímzel valami titkosat a belsejébe, így tuti biztos lehetsz benne, hogy az lesz a kedvenc kesztyűje. Tekintve, hogy ez kicsit személytelenebb ajándék, mint a többi, ajánlott kombinálni valami mással.

Érzéki ajándékok:

beautiful-black-and-white-boobs-brunette-Favim.com-1106305Erotikus Naptár

Ez az ajándék is akkor ajánlott, ha már pár éve együtt vagytok és maximálisan megbízol a barátodban. Persze az is feltétel, hogy ne légy szégyenlős. 12 képre lesz szükséged magadról, amelyen fehérneműben vagy, esetleg csak valami szexis ruhában. A lényeg, hogy azért ne menj el a vulgaritás határáig, nem kellenek kivillanó mellbimbók és hasonlók, csak ízlésesen. Ha nem szeretnéd boltba vinni az intim képeidet, akkor vegyél 12 A/4-es keményebb színes lapot és saját kezűleg készítsd el a naptárat. Amennyiben rossz a kézügyességed, a számítógépen is elkészítheted a művedet, majd kinyomtathatod. A barátod tuti lehidal majd!

3msc-babi-bed-casas-Favim.com-511580Karácsony Este

Ehhez szükséged lesz sok gyertyára, egy szexi fehérneműre és testápolóra,pezsgőre és csokira, a többit már a fantáziádra bízom. De, hogy tökéletessé tedd az estét kezd egy ínycsiklandozó vacsorával és szépen rendezz meg előre mindent!

 

 

 

 

Kommentek