Micsoda óra!

Szia, bocsi, nem tudod mennyi az idő? A kérdés gyakori, de nem mindegy, hogy előhúzod a telefonod vagy pedig csak ránézel a karodon lévő csodára, ami nem csak a pontos időt mutatja, hanem azt is, hogy milyen személyiség is vagy te. Egy óra rengeteg mindent elmondhat a viselőjéről, tehát jól fontold meg, hogy milyet választasz. Megéri a befektetést. Hidd el, rögtön elnyered a kérdező figyelmét, ha egy ilyen aprólékosan kidolgozott remekmű segítségével tájékoztatod őt az időről, és, ha jól választasz, akkor akár örök időkig is veled maradhat.

A karórák az 1800-as években jöttek divatba, főleg a nők körében. Az első világháború után pedig a tüzérségi tiszteknek praktikusabb volt karórát hordaniuk, mint zsebórát és ezután népszerűsége már csak egyre növekedett.

Azonban nem mindegy az se, hogy milyen órát választasz. Fontos szempontoknak kell megfelelnie, mint például, hogy minden nap szeretnéd hordani, vagy csak különleges alkalmakkor viselnéd. Bőrszíjat vagy nemesacél szíjat szeretnél használni. Kerek vagy szögletes kijelző illik-e inkább jobban hozzád. Szeretnéd látni rajta a napot, hónapot is, vagy csak a pontos időt.  Rengeteg választási lehetőséged van és biztos lehetsz benne, hogy megtalálhatod az egyéniségedhez illő órát.

Itt találhatsz pár ihletadó képet a világ vezető óramárkái közül:

Ezek általában a legdrágább órák is, de hasonlóakat találhattok más márkákban is, olcsóbban.

A 10 leghíresebb óramárka a világon:

rolex-submariner-black-thumb-450x331 Rolex
Omega_DeVille_Chrono_front_LG Omega
1-citizen-watch-christmas-09 Citizen
027valsosw2012._titan-orion-mens-watch-alpha Titan
11095133._casio-mens-wrist-watch-chronograph-ef-539 Casio
patek-philippe-jewelry-chronograph-for-men-2 Patek Philippe
oakley-12-gauge-stainless-steel-carbon-fiber-bracelet-edition-brushed-white-dial-stainless-steel-bracelet Oakley
bi_timex10 Timex
taghauer Tag Heuer
seiko Seiko

Ezekből az órákból kiderülhet számotokra, hogy az arany és a fekete még mindig dominál, nem csak a divat, de az órák világában is. Ettől függetlenül te választhatsz más színű órát is, ami az egyéniségedet leginkább kifejezi.

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.