Marci, 18 éves

 Marci, az elegáns stílus képviselője, a Veres Pálné Gimnázium diákja. Mindig nagy hangsúlyt fektet a kinézetére és, ha szeretnéd elkapni hétköznapi öltözékben, akkor bizony nehéz dolgod lesz! Esetleg focizás vagy karatézás közben sikerülhet, amik a kedvenc szabadidős tevékenységei közé tartoznak. Marci továbbá szeret bulizni vagy csak úgy beülni valahova a barátaival egy hosszú beszélgetésre.

_MG_6528 Marcit, mint mindig, most is tökéletesen összeválogatott ruhákban kaptuk el. Szürke szűkített nadrág, pontosan passzoló fehér inggel, és zakóval. A bordó nyakkendő pedig még izgalmasabbá teszi az összeállítást! És a fekete Zara-s cipő is tökéletes választás!
_MG_6543 Mennyiszer mondjuk, hogy a legfontosabb kiegészítő egy fiúnak, az óra? Marci ezt a  szabályt is ismeri, ez a Sector óra, a mosolyával párosítva pedig biztos mindenkit megnyer majd!
_MG_6547  Marcit szinte nehéz elképzelni diákként, ezen a képen már teljesen olyan hatást kelti, mintha egy menő üzletember lenne. Aktatáska, elegáns cipő, öv, óra. Látjátok mennyit számít a megjelenés? Egy egészen új személyiséget alakíthatsz ki a stílusod meghatározásának segítségével!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidőmben szeretek focizni, karatézni, bulizni, vagy csak a barátaimmal beülni valahova. A jó krimisorozatokért odavagyok. Újabban a latin táncversenyeket is előszeretettel nézem,ha lesz rá időm mindenképp elkezdem a mozdulatok elsajátítását is a nyár folyamán.

Mi alapján ítéled meg az embereket?

Számomra fontos a jó első benyomás kinézet és viselkedés terén is. Bár ez a kép később természetesen változhat, ha jobban megismerek valakit, de azért jó érzés, ha mindezek elsőre is pozitívak.

Mennyire fontos neked a megjelenésed?

Erre a kérdésre nehéz 1-2 szóban válaszolni. Szerintem az öltözködés az ember lényeges önkifejező módja. Számomra kifejezetten irritáló,ha „tucatembereket” látok az utcán/buliban, ugyanolyan hajjal, ruhákban, kiegészítőkkel, csak mert azt gondolják, hogy az a „trendi”. Szerintem a divat egy lehetőség, hogy megmutassuk magunkat, hogy kik is vagyunk valójában, mit gondolunk, mit érzünk és ezeket az érzéseket akár egy olyan ember felé is közvetíteni tudjuk akivel először találkozunk. Fontos számomra, hogy amit viselek, abban jól érezzem magam, magabiztos legyek, valami egyénit vigyek bele, de nem túl hivalkodót, a saját szépérzékemet kielégítse, és végül, de nem utolsósorban aktuális legyen. A megjelenésünk nem csak egy felszíni állapotot tükröz,az sokkal mélyebbről jön. Szeretem a szenvedélyt, a spontaneitást és az egyszerű, de nagyszerű dolgokat, amire ha ránézek, akkor azt mondom, igen ez én vagyok. Szépnek tartom,ha keverednek az illatok, színek, anyagok, persze az ízlésesség határán belül.A divat tehát egy életed végéig tartó utazás,lehetőség,amellyel élni kell.

Mit nézel meg először egy emberen 

Először mindig az arcát, kisugárzását. Utána szoktam megnézni a ruháit, kiegészítőit, hogy összhangban vannak-e. Ha társaságban van, akkor a viselkedését, reakcióit. Nagyon sokat elárulhat magáról, hogy hogyan viselkedik egy számára ismeretlen társaságban.

Cipő: Zara
Nadrág: Zara
Öv: H&M
Ing: H&M
Nyakkendő: H&M
Zakó: H&M
Óra: Sector

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek