A Fagyi Napja – Fagyizz Féláron Május 8-án

Itt van a tavasz vége, lassan a suli vége, tehát a jó idő is! Ha pedig jó idő, akkor fagyi, minden mennyiségben! Most csütörtökön pedig lehetőségetek van kétszer annyit magatokba lapátolni, mint általában, hiszen a Magyar Kézműves Fagyi napjának alkalmából féláron vehetitek kedvenc édességeteket!
1010721_620616211357807_2429357440604694438_nAz I Love Gelato fagylaltozó indította el az eseményt, de mostanra már 217 fagylaltozó és cukrászda csatlakozott a kezdeményezéshez, akiknél jól látható helyen kiragasztott matrica jelzi majd, hogy részt vesznek az eseményen! Ne habozzatok, csütörtökön induljatok el és járjátok végig az ország legjobb fagyizóit, hogy minél többféle fagylaltot kóstolhassatok meg!

fagyi-marcinakSajnos Budapest legjobbnak ítélt fagyizói még nem csatlakoztak, de továbbra is várjuk őket, hátha! Gondolok ezek alatt a Bazilikánál található gyönyörű rózsás fagyi-költeményeket készítő Gelarto Rosa-ra, vagy a helyben friss ropogós tölcsért készítő Gerbeaud -ra, esetleg a nagy hírnévnek örvendő Levendula fagyizóra a Kálvin térnél! Szurkoljunk, hogy a nagyágyúk is beszállnak a játékba, és együtt népszerűsítik a kézműves fagyit Magyarországon többi társukkal.


Addig is pedig látogassunk meg párat a LISTÁN szereplő fagyizók közül! A végén még az is lehet, hogy felfedeztek egy új kedvencet!

amazing-black-and-white-boys-cute-Favim.com-980503Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek városa részt vesz a Magyar Kézműves Fagyi Napján, akkor ne hagyd ki, menj el holnap és nyalj el egy fagyit!

További információkat találhatsz a Szeretem a Fagyit Facebook oldalán, vagy az I Love Gelato Facebook oldalán!

Kommentek