Magyar designt a szekrényedbe!

Miközben mi itthon böngésszük a külföldi divatházak legújabb kollekcióit és fulladozunk a fast fashion márkák futószalagon legyártott tömegtermékeiben, addig a nemzetközi divatvilág egyre inkább felfigyel hazánkra, hiszen rengeteg tehetséges fiatal tervezőnk van, akik egymás után zsebelik be a rangosabbnál rangosabb elismeréseket. Nem véletlenül, hiszen különleges, jó minőségű és nem utolsó sorban hordható darabokat terveznek, amikhez most már Te is bármikor hozzájuthatsz!  Eláruljuk, hogy hol:

WonderLAB

421685_362537950444359_1198692565_n

Márciusban ünnepelte 1. születésnapját, érdekessége, hogy galériának és műhelynek indult, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel üzletként is üzemelni kezdett.  Kilenc fiatal tervező összefogásából született, mára már több, mint 30 magyar designer termékeit forgalmazzák, és a lista folyamatosan bővül.  Nem titkolt céljuk a magyar tervezők munkáinak népszerűsítése és bemutatása. Ha az egyedi, esetleg meghökkentő és extravagáns darabokat kedveled és szóba sem jöhet a beolvadás vagy a megalkuvás, akkor vigyázz, mert könnyen törzsvásárlóvá válhatsz.

www.facebook.com/wonderLABconcept

 

Ourstyle Boutique

532685_412921278719389_751614514_nAz Ourstyle elsősorban online bolt, de  pop-up üzletüket megtalálhatod az Aréna Pláza 1.emeletén is. Már kívülről látható, hogy nem egy szokványos hely, hiszen a különleges enteriőr is azt üvölti, hogy egyedi, minőségi darabokra bukkanhatunk odabent. Közel 40 tervezőt mutat be, a választék rendkívül nagy és garantáltan mindenki megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelő összeállítást a legyen az visszafogott, elegáns vagy éppen sportos.

www.ourstyle.hu/

WAMP a design vásár

16A személyes kedvencem. Egyértelműen Neked való, ha szereted a színes forgatagot, fesztiválhangulatot és a divatot. Itt mindent megtalálhatsz lakberendezési tárgyaktól kezdve egészen a süteményekig, a ruhák és kiegészítők tömkelegéről nem is beszélve. Közvetlenül a tervezőtől vásárolhatod meg a termékeket, ez által is támogatva a magyar képzőművészetet. Mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész, már csak a hangulat miatt is megéri ellátogatni rá, bár nem ismerek senkit, aki kibírta volna vásárlás nélkül.

wamp.hu/hu

Vásárlásra fel! Nem csak te profitálsz belőle ha munkáikat viseled, hiszen amellett, hogy egyedi darabokkal gazdagíthatod a ruhatárad, őket is  és a magyar divatot is támogathatod. A nemzetközi piac egyre nagyobb figyelemmel kíséri munkájukat, legyél az elsők között, aki felismeri az értéket, amit képviselnek!

Szerző: Csorba Csilla

Kommentek