Macaron Nap az Akváriumban

Egy-két éve tört be Magyarországra ez a kis francia édesség és olyan hatással volt az ízlelőbimbókra, hogy egymás után érték a közösségi oldalakon a csábítóbbnál csábítóbb fotók, arról, hogy ki mikor milyen színű, ízű macaron-t majszol ép valahol, vagy gyógyítja vele, összetört, esetleg megfáradt lelkét. Akik pedig akkoriban még nem kostólták, mint például én, lázasan keresgélni kezdtek, hogy hol tehetnek szert erre a különleges, furcsa, színes kis sütire. Végül rá is találtam és nem ért csalódás.

Március 20-án az Akvárium klubban, az Erzsébet téren macaron napot tartanak, ahol sok-sok árus fogja árusítani ezeket a lélekemelő, színes édességeket. Tehát itt az idő, hogy összeszedd a társaságot és leugorj a klubba, hogy szerezz egy kis cukrász élményt. De elmehetsz a barátnőddel, barátoddal is és romantikus, franciás hangulatban tömhetitek egymást sütikkel.

A rendezvény 15 órától 21 óráig tart, a belépő elővételben 1500 Ft, a helyszínen pedig 2000 Ft.

A rendezvényen a legjobb macaront készítő cukrászdák fognak egymással versengeni és nagy tekintélyű zsűri fogja őket osztályozni, a szakma igazi remekei. Továbbbi információért a macaronról és a program menetéről látogass el az alábbi oldalra:

  http://macaronnap.hu/

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.