Live Fast, Die Young! -10 dolog, amit meg kell tenned, amíg fiatal vagy

Lassan eljön a Február, az év talán legunalmasabb hónapja számomra. Már megtettük az Újévi fogadalmainkat, a Karácsonyi ajándékok se jelentenek már újdonságot, az idő szürke, nincs még tavasz, de a télből már elegünk van és lassan mindenkit felemészt az unalom és az elkényelmesedés. Az egyetlen dolog, amivel időnket töltjük nagyrészt a munka és a tanulás, de ne feledjük, hogy  az Y most fiatal, úgyhogy itt az ideje, hogy megtanuljuk a híres angol mondást, vagyis ‘Live Fast, Die Young!’

Mielőtt bárki megijedne, hogy csoportos öngyilkosságra akarlak Titeket buzdítani, elárulom, hogy mit is értünk ez alatt. Csak annyit, hogy addig élj, tégy izgalmas dolgokat és pörögj a maximumon, ameddig még fiatal vagy! Később már nem teheted meg, hiszen felelősséget kell vállalnod a gyerekeidért, a munkádért és még sok minden másért. Persze most is rengeteg felelősség nyomja vállunkat, de még van egy kis időnk, hogy éljünk, úgyhogy nem engedhetünk meg magunknak olyan unalmas hónapokat, mint a Február! Ébredjünk fel téli álmunkból és írjunk egy bakancslistát arról, hogy mit is kell megtennünk. A tél utolsó hónapjában már el is kezdhetjük és egészen nyár végéig nincs megállás, vagy tovább, attól függ milyen hosszú a listánk. Inspirálódjatok a Classy top10-es listájából!

book-map-mapa-mundo-places-Favim.com-2203871. Felszállni egy buszra, vagy vonatra, ami nem tudjuk hova megy! Természetesen vigyünk is magunkkal valakit, hogy megosszuk az élményt! Ha csak egy napos kirándulás nem kell más hozzá, mint iratok, egy kis nasi, pia és költőpénz. Hogy mit választunk csak a zsebpénzünktől függ. A belföldi utazás a Népligetről indulva egy random járatra is lehet ugyanolyan izgalmas, mint felpattani  valamelyik szomszédos országba tartó vonatra. Amennyiben több napra megyünk, ajánlott sátor és kicsit több pénz meg élelem. De a cél továbbra is maradhat meglepetés!

bucket-list-friends-skydive-skydiving-Favim.com-10454662. Csinálni valamit, ami igazán megdobja az adrenalin szintedet! Lehet ez skydiving, bungeejumping, siklóernyőzés vagy, vadvízi evezés, esetleg más extrém sport. Ha pedig kicsit félősebb vagy, akkor egy éjszakai vidámparkozás, vagy egy komolyabb aquapark is számításba jöhet.

bucket-list-sea-skinny-dipping-Favim.com-10448053. Éjszakai fürdőzés (bátrabbaknak meztelenül) ! Ez persze inkább nyáron ajánlott a Balatonban, vagy, akinek van rá lehetősége a tengernél. És természetesen nem egyedül. Ezt mindenképp a legjobb barátaiddal kell megtenned!

bucket-list-tomorrowland-Favim.com-10313914. Elmenni egy fesztiválra! Igazi fesztiválozóknak persze más a cél, vagy elmenni Tomorrowland-be, vagy elmenni Magyarország összes fesztiváljára! Természetesen nem árt elkezdeni a gyűjtögetést, de biztos, hogy egy életreszóló élmény marad sátorban lakni egy hétig, miközben dübörög alattad a föld a reggeli hangolás közben, közös fürdőben zuhanyozni, úgy, hogy mindig koszos maradsz, egész nap tombolni, táncolni a tűző napon és csak nevetni napokon keresztül, miközben a kedvenc előadóid játszanak neked.

bucket-list-friends-road-trip-Favim.com-11286545. Elmenni nyaralni a tengerpartra a barátaiddal, lehetőség szerint autóval! Horvátország népszerű ilyen szempontból, könnyű eljutni, a tengerpart gyönyörű és biztos életetek egyik legjobb élménye lesz! Persze választhattok bármilyen más országot is, mint például Görögország.

bucket-list-nature-sleep-stars-Favim.com-9398906. Szabad ég alatt aludni! Barátokkal, vagy a szerelmeddel, teljesen mindegy. A nyári éjszaka csendje és a csillagok hatalmas élmény lesz, bárkivel is éled át. Persze mindenképp olyasvalakit válassz, aki mellett szívesen ébredsz reggel…

bedroom-before-i-die-best-friend-bff-Favim.com-8808517. Szobatárssal lakni! Bár ez nem mindenkinek a vágya, az biztos, hogy meghatározó élményt nyújthat, főleg, ha az egyik legjobb barátnőd az. Megtanulhatjátok, hogyan kell megélni hetekig sajtos makarónin, hogyan kell elviselni valakit, aki még csak nem is családtag és folyton kölcsönvenné a ruháidat és közben teljesen szabadnak érezhetitek magatokat, amíg egész este romantikus vígjátékokat néztek és fehérbort iszogattok. Persze a lányok, a srácok nézhetnek focit is sörrel vegyítve.

stranger-text-Favim.com-9654508. Megismerni minél több új embert! Annyi csodálatos ember van a világon. Engedjétek őket közel magatokhoz! Ne zárkózzatok be a saját kis körötökbe, hanem nyíljatok meg új emberek, kultúrák és nemzetiségek felé is. Ismerjetek meg valakit, aki nem a barátotok barátja, hanem csak egy ismeretlen, aki szimpatikus számodra. Az is lehet, hogy életreszóló barátságokat kötsz majd. Hisz miért ne barátkozhatnánk újra úgy, mint az oviban, mikor még senkit nem ismertünk?

bucket-list-couple-cute-love-Favim.com-12486949. Eltölteni egy éjszakát egy szállodában a barátainkkal, vagy párunkkal. Felnőtt korunkban biztos sokszor megtesszük majd, de min fogunk nevetni és nosztalgiázni akkor, ha nem azon, hogy mennyire más volt, amikor csak egy éjszakát engedhettünk meg magunknak és mennyi őrültséget csináltunk azon az estén?

bucket-list-party-project-x-Favim.com-103118710. Tartani egy óriási bulit! Lehet szülinapi is, de akár tarthatod fiatalságod megünneplésének céljából is, a lényeg, hogy sokkal nagyobb legyen, mint, amiről valaha is álmodtál. Fények, lufik, az összes ismerősöd és minden, amire csak vágysz!

Kommentek