Kiváló programok a Budapest Essentials eseményei között

Idén Budapest egy hatalmas fesztivállá változik át. A Budapest Essentials programsorozat keretében pedig nem csak zenei programokon, kulturális eseményeken vehetünk részt, hanem olyan helyeken is kedvezményben részesülhetünk, amelyek gyakorlatilag az orrunk előtt hevernek (vagy épp mozognak), mégsem használjuk ki. A vásárolt karszalaggal többek között az alábbi remek programok várnak ránk.

Séta az Állatkertben

allatkertA programok kavalkádjában kis változatosság gyanánt újra ellátogathatunk a Budapesti Állat- és Növénykertbe. A Budapest Essentials rendezvényeihez vásárolt karszalaggal egy egyszeri ingyenes belépési lehetőséget kapunk, amit mindenképp ki kell használnia azoknak, akik már hosszú ideje nem voltak az állatkertben és régi emlékeiket felfrissítenék.

Strandolás, fürdőzés

strandA rengeteg programlehetőség között olyan kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, mint a fürdőzés. A Budapest Essentials szervezői több gyógyfürdővel és stranddal is felvették a kapcsolatot, így biztosítva lehetőséget arra, hogy egyszer ingyen látogassunk el valamelyik helyszínre. Kiváló program azoknak, akik a nagy melegben két esemény között egy kis kényeztetésre, vagy csak ázásra, úszkálásra vágynak. A látogatható strandok és fürdők: Pünkösdfürdői Strand, Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, Római Strandfürdő, Palatinus Strandfürdő, Dagály Strandfürdő, Paskál Strandfürdő, Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Király Gyógyfürdő, Rudas Gyógyfürdő és Uszoda, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, Dandár Gyógyfürdő.

Hop On-Hop Off túra

_MG_7956

Budapestiként gyakran látjuk, hogy turistákkal tömött színes nyitott vagy épp emeletes buszok járják a belvárost. Eszébe jutott már bárkinek is, hogy egy ilyennel vegye nyakába a nevezetességek sorát, annak ellenére, hogy a fővárosban lakik? Akár igen, akár nem, a lehetőség most megadatott. A Budapest Essentials szervezőgárdája lehetővé tette minden jegyvásárlónak, hogy részt vegyen egy ingyenes városi körutazáson, amelyen egy kicsit más szemszögből élvezheti fővárosunk szépségét és látványosságait. Bár tisztában vagyunk vele, hogy hol van a Hősök tere, mi az, és mi van a környékén; egy ilyen kirándulás alkalmával olyan dolgokat is megtudhatunk szinte minden nap látott nevezetességeinkről, amiket eddig nem is gondoltunk volna. Mindenképp megéri felülni az egyik buszra és végiggurulni a városon, hiszen remek programnak ígérkezik.

A jegyekről és bérletekről, illetve a többi programlehetőségről a Budapest Essentials weboldalán találhattok információkat. Engedjétek, hogy magával ragadjon a budapesti programkavalkád!

Kommentek