Kell egy Cruciani!

A Cruciani karkötő a legújabb divat! Szolid, nem feltünő, fiatalos és mégis kifinomult. Választhatsz saját stílusodhoz illőt és mégis divatos maradsz, mi odavagyunk érte! De mi is ez az új őrület ?

cruc1

2011 augusztusában jelent meg először ez a kis ékszer, ami akkor még csak négylevelű lóherés változatban volt kapható, kizárólag Olaszországban. A karkötőt macramé csipkéből, különleges technikával készíti Arnaldo Caprai. 100% olasz gyártmány, úgyhogy, a másolatokkal inkább ne is próbálkozz! Luca Caprai ötlete volt maga a négylevelű lóhere, a csipke és a különböző színek sorozata. A nagy színválaszték azonban nem tűnt elég változatosnak, ezért hamar újabb minták kerültek be a Cruciani kelléktárába. Ma már a kínai sárkánymintás, a pillangós és a szívecskés karkötők közül is választhatsz. Sőt már halálfejesés egyéb minták és színek közül is válogathatsz. Nem sokkal később a karkötők a Vogue Fashion Night Out-on és  a Milánói divathéten is debütáltak, majd elterjedtek Europában, Kínában és Amerikában. Ma már Magyarországon is kaphatók, 2500Ft – 5000 Ft közötti áron mintáktól függően. Úgyhogy könnyen beszerezhetsz egyet a nyárra, hiszen ez egy igazi nyári életérzés karkötő.
Hozzon neked ez a karkötő szerencsét és szerelmet a nyárra! És persze sok-sok elismerő pillantást, hogy micsoda kinccsel is rendelkezel!
További információt találhatsz a Cruciani karkötőkről és, hogy hol szerezeted be őket az alábbi oldalakon:

cruc4

http://www.crucianikarkoto.hu/ertekesitesi-helyek
www.facebook.com/pages/Cruciani-Hungary

Kommentek