Keksz! – A Gasztró Bisztró

Bár a Keksz fő célja nem az, hogy kávékülönlegeségekkel kápráztassa el vendégeit, mi mégis annyira beleszerettünk, hogy nem hagyhattuk ki CoffeCorner rovatunkból sem!

De akkor mi is az a Keksz és miért is olyan jó? 

A Keksz egy 7. kerületi bisztró, melyben végre megtaláltunk mindent, amire csak szükségünk lehet! Ha inni van kedved, van fröccs és sör és még sok más is. Ha csak kávéznál a barátaiddal, vannak finom kávék és ha korog a gyomrod, akkor nincs jobb hely a Keksznél! Hatalmas adagok és választék, alacsony árakkal kombinálva.

1Kell ennél több? Nem feltétlenül, de van még ! Te magad állíthatod össze a szendvicsedet vagy hamburgeredet friss és ízletes alapanyagokból. Tekintve, hogy én igen válogatós vagyok, ezzel kapott meg leginkább a hely, és azóta is rendszeresen betérek, ha megéhezek egy óriási bagettre, hambira vagy salátára, melyeknél finomabban elkészíttetett még nem találtam az egész 7. kerületben!

Persze, nem lehet Keksz a neve valaminek, ha nincs desszertjük, amiről eddig nem esett szó, pedig kellett volna! Mennyei Tiramisut és kézműves kekszeket kóstolhatunk meg desszertként, természetesen sok más finomság mellett.

A finom ételek és italok mellett remek kiszolgálás is vár ránk. Fiatalos, humoros és kedves csapattal találkozhatunk a Kekszben, akik segítőkészen és türelmesen szolgálják ki a vendégeket.

kekszbar_robertvamos2Számomra az étel-ital és a kiszolgálás mellett van egy harmadik fontos szempont, méghozzá a zene és a környezet. A zene inkább alternatív stílusú, amely számomra teljesen megfelelő, hiszen gondosan kiválogatott és remek hangulatot teremt. A hely belső kialakítása is nagyon hangulatos, talán a lego figurákkal díszített falakra is az alternatív szót tudnám használni.

Összességében csak ajánlani tudom a Kekszet, hiszen minden kritériumnak megfelel, sőt még túl is tesz azokon! Ti is rá fogtok harapni rögtön, ezt garantálhatom!
Az egyetlen probléma, hogy bár viszonylag eldugott helyen található, már elég sokan rátaláltak, így gyakori a telt-ház és ajánlott a foglalás!

Hangulat: 100% Remek kiszolgálás, jó zene, hangulatos belső tér!
Választék: 100% Hatalmas választék, kiváló válogatósaknak is.
Minőség: 100% Helyben készült kézműves ételek, friss alapanyagok.
Nyitva: 90% Szerintem nyithatna kicsit korábban is a korán reggelizők kedvéért, de sokáig nyitva van, ami jó pont!
Hétköznap: de. 10 – 2, Hétvégén: 12 – 2
Árak: 90% Elfogadhatóak, bár vannak drágább ételek is.
Online: 80% A Facebook oldaluk folyamatosan frissül és a legtöbb dolog megtalálható. Itallapot sajnos nem találtam.
Szórakozás: 100% Ha jó a társaság, az étel és a zene, akkor a szórakozás is garantált!
Összesen: 95% Az elégedettség garantált!

Cím: Madách Imre tér 4. (Asbóth u.)
Budapest, Hungary 1075

Facebook oldal:facebook.com /keksz

A képek megtalálhatóak a robertvamos.com – on!

Kommentek