Itt a nyár! Neked milyen a fürdőruhád?!

Az utcán már forró a beton a hőségtől és bár mi még a suli börtönébe bezárva tengetjük napjainkat, már a strandokról, tengerpartról vagy épp a Balatonról álmodozunk! Egy hónap és szabadulunk, úgyhogy itt az ideje kitalálni, hogy mégis milyen fürdőruhát újítsunk be erre a szezonra. Változatos  bikinikben 2013 sem szenved hiányt. Itt van egy kis ötletbörze, ha nem tudod, hogy idén mi a tuti befutó. Ezek között biztos megtalálod  a Te egyéniségednek és alakodnak megfelelő darabot!

Untitled-1 Uswimwear-1 Uswimwear21

Fringe fürdőruha

Rojtokat mindenhová! 2013 legújabb trendje, ami visszaidézi az indiánnyár és az indiánlány fogalmát. A mi személyes kedvencünk a pánt nélküli bikini, de, ha félsz, hogy lecsúszik a melltartód vagy szeretnél többet mutatni, akkor válaszd a nyakba-kötős verziót. De persze, ha inkább az egyrészes rucikat részesíted előnyben, abból is találhatsz bojtos kiadást!

Hol?
H&M: Felső rész: 1290 Ft ; Alsó rész: 1290 Ft  ide kattintva nézd meg!

ruci2 ruci3 ruci4

Virágmintás Fürdőruha

A virágminta nem csak a vízpartokon hódít 2013-ban, hanem a sima utcai divat elemei közt is megtalálható. Mi imádjuk, ugyanis sokkal nőiesebbé teszi megjelenésünket és visszaidézi a régi idők divatját, amikor a nők még nagyobb hangsúlyt fektettek rá, hogy lányos darabokat csempésszenek ruhatárukba. A színes virágos mintákkal biztosan felhívod majd magadra a fiúk figyelmét, főleg, ha olyan darabot választasz, ami előnyösen hangsúlyozza ki az alakodat. A merészebbek kipróbálhatják a magasított alsó részt, ami inkább a homokóra alakú lányoknak áll jól. Azonban a hagyományos csipőbugyi is jó választás lehet.

printed printed1 printed2

Digitálisan Nyomtatott Fürdőruhák

Az idei évben nagy szerep jut a digitálisan nyomtatott fürdőruháknak, amit, azt hiszem bátran hívhatunk a fürdőruhák hipsterének. Főleg azért, mert gyakoriak a csillagos, univerzumos minták, de, ahogy a képeken láthatjátok többféle fajtája is létezik. Ez a fajta fürdőruha véleményem szerint egy részesben néz ki a legjobban, ugyanis, akkor tud a rajta levő kép igazán érvényesülni, ha nincs szétszabdalva. Ennek ellenére kaphatók két részes változatban is.  Ezzel a trenddel tuti egyedi leszel, mert még nem sokan merik bevállalni, nehogy túl giccsesnek tűnjön, főleg Magyarországon. Szóval, ha igazán egyedi stílust szeretnél, akkor szerezz be gyorsan egy ilyen fürdőruhát!

Hol?
ZARA: Felső rész: 4995 Ft Nézd meg ide kattintva! ; Alsó rész: 4995 Ft Nézd meg ide kattintva

Pull&Bear: 8995 Ft Nézd meg ide kattintva!

 

Kommentek