,,Irány a moziba be!” Vagy inkább ki?

Ki ne szeretné a filmeket? És a szabadban eltöltött hangulatos nyári estéket? A mi generációnk már kevésbé ismeri az érzést, amit a régi filmeken láthattunk, amikor a legmenőbb tini páros, az első randin, a srác nyitott tetejű piros autójában összeölelkezve mozizik. Vagy, amikor romantikusan kimegy a pár a mezőre, piknikkosár a kézben, kockás lepedő és már a képernyőn is túlcsöpög a romantika. Általában itt csattan el az első csók, itt jönnek rá a szereplők, hogy mennyire szerelmesek, és itt kezdik el tervezgetni a jövőjüket. A film nem is számít, csak az érzés, hogy itt vagyunk, egymásnak, egymásért, a sötétben, a szabadban, a hűs, de még most is kellemesen meleg nyári éjszakában. Mert fiatalok vagyunk és bármit megtehetünk. Biztos már Te is arra vágysz, hogy most rögtön elhívd a kiszemeltedet, vagy a haverokat a moziba. De hol találsz most ilyet?! Ne aggódj, ha már egyszer felcsigáztunk, nem hagyunk cserben! Most egy olyan programot ajánlunk Nektek, melyben ez a kettő találkozik. Egyre több és több helyen mozizhattok a szabadban, most eláruljuk, hogy hol.

holdudvarHoldudvar

holdudvar.net

A margitszigeti szórakozóhelyen a minden évben megrendezésre kerülő Francia kertmozi a Holdudvarban program keretein belül július 1. és augusztus 19. között francia filmekkel ismerkedhettek meg. A részletes programot itt találjátok:

http://www.franciaintezet.hu/spip.php?rubrique189&lang=hu

corvinCorvintető 

corvinteto.hu

A belváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelye ad otthont egy új, de máris hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvénysorozatnak, a Budapest Rooftop Cinema-nak. Ingyenesen nézhettek filmet a város felett, majd az újonnan szerzett élményeket rögtön kitáncolhatjátok magatokból a filmet követő bulin.

Program: www.facebook.com/budapestrooftopcinemaautos

Fővárosi Autósmozi

fovarosiautosmozi.hu

A Fővárosi Autópiac  néhány estére életre kel, és Budapest egyetlen autósmozijává változik. 1992 óta vetítenek itt filmeket és a hely népszerűsége azóta is töretlen. Nem meglepő, hiszen szinte már időutazáshoz hasonló élményben lehet részed!

Program és további info: /www.fovarosiautosmozi.hu/

Kommentek