Impresszum

Sok szeretettel köszöntünk Titeket az első számú diákmagazin honlapján, a Classy.hu-n! Mi megteszünk mindent, hogy folyamatosan friss és élvezetes cikkekkel szórakoztassunk Titeket, a legkülönbözőbb témákban. Ha a zene érdekel, vagy a hasad az első, a tanulásban kell segítség, vagy akár az edzés és egészség a legfontosabb számodra, nálunk minden témában olvashatsz új, informatív cikkeket. Mi azért vagyunk, hogy Nektek, olvasóinknak örömet szerezzünk!
Amennyiben bármi kérdésetek vagy kérésetek van hozzánk, megírhatjátok a classy@mail.hu-ra ! Ha pedig szeretnétek mindig első kézből értesülni az új hírekről, lájkoljátok Facebook oldalunkat: facebook.com/Classy.hu

A Classy csapata

alexa Bényi Alexandra /Főszerkesztő/

Sziasztok, Bényi Alexandra vagyok, az oldal főszerkesztője. Érdeklődési köröm rengeteg dologra kiterjed, úgy, mint zene, irodalom, technikai újdonságok, bulik, filmek, divat, sport, gasztro, család, szeretet és még sorolhatnám. 18 éves diák vagyok és imádok írni, ezért is döntöttem úgy, hogy megalapítom a Classy.hu-t, ami egy olyan magazin, mely összegyűjti az összes Y generációs diáknak hasznos vagy épp szórakoztató információt, igényes és elegáns formában. Fontos még tudni rólam, hogy elég maximalista vagyok, 7 éve gitározom, rendszeresen sportolok és próbálok annyi mindent belezsúfolni a napomba, amennyit csak lehetséges. A lehetetlen szót nem ismerem, ha a céljaim eléréséről van szó. Amennyiben szeretnétek rólam vagy az oldalról többet megtudni, írjatok bátran a mail@classy.hu-ra!

1536726_787438864615858_238285398_n Győri Livi /szerző, CoffeCorner rovat/

Sziasztok. Győri Livi vagyok, az oldal egyik újságírója. Élek halok a kávéért, sok-sok cukorral, meg a kis nyugodt, egyedi, beülős helyekért, kávézókért, ahol jókat lehet beszélgetni, így többször olvashattok tőlem kávézókritikákat. Szeretek világmegváltó beszélgetéseket folytatni a barátaimmal, leginkább éjjel egy jó bor társaságában. Sokféle sportot kipróbáltam, de a leghosszabb időt a tánccal töltöttem el. Ennek ellenére Zoli szerint úgy táncolok, mint Zooey Deschanel, amit bóknak veszek. Gyerekkorom óta újságíró és riporter szeretnék lenni, így érettségi után moderátornak tanultam, most pedig kommunikációt tanulok a Pázmányon. A filmes és tévés szakirányokat választom, szabadidőmben szívesen készítek rövidfilmeket, filmetűdöket. Nemsokára egy Classy videót is készítünk. Szeretek egyszerre több dologgal foglalkozni, nem bírok egy helyben ülni fél percnél tovább. Imádom Olaszországot és az olasz nyelvet, egyszer majd ott szeretnék hosszabb időt eltölteni és egy zöld Vespával robogni mindenhová.

zoli Mogyorósi Zoltán /szerző, Barflying rovat, Poplexikon rovat/

Mogyorósi Zoltán vagyok, műfordító, író és a Tetrisz basszusgitárosa. Több éve foglalkozom aktívan zenéléssel is, így a Classy.hu-n elsősorban kulturális, zenei illetve szórakozást érintő témákban olvashattok tőlem. Szilárd meggyőződésem, hogy a világot véleményalkotás útján ismerhetjük meg, mely legyen következetes, de rugalmas, hiszen senkinek sincs mindig igaza. Pontosan ezért szívesen veszem, ha cikkeim alatt hozzászólások formájában vitába szálltok velem. Szívesen foglalkozom új, feltörekvő zenekarokkal, úgyhogy, ha neked vagy barátaidnak van ilyen projektje, nyugodtan írd meg nekünk a mail@classy.hu-ra. Kocsma kritikáim és programajánlóim pedig – az öncélúságon túl – azt a célt is szolgálja, hogy bemutassák nektek a pesti éjszaka sokszínűségét. Ha valami igazán jellemzőt kellene mondanom magamról: több tervem van, mint időm.

 

eszter  Fábi Eszter /szerző, CoffeCorner rovat/

Sziasztok! Fábi Eszter vagyok, többed magammal az oldalunk egyik újságírója. Számomra a legfontosabbak az emberi kapcsolatok és az élmények. Egy napomat se tudnám elképzelni anélkül, hogy ne beszéljek emberekkel, akik lehetnek akár csak a törzshelyükön minden este jelenlevő korosodó színészek vagy éppen egy előadáson szerzett rövidke összhangból származó ismeretség. Folyamatosan kérdések vetülnek fel bennem, amikre válaszokat keresek, éppen ezét sokszor olvashattok tőlem fejtegetéseket különböző témákban, ha a gondolat megérett egy cikké. Írótársammal és jó barátommal, Livivel gyakran betérünk egy-egy hangulatos, eldugott kávézóba, hogy tippeket adjunk Nektek is új helyek felfedezéséhez, így én is kiveszem a részemet a CoffeCorner rovat írásában. Röviden és tömören egy mókus pista vagyok, aki gazella lélekkel szaladgál a mezőkön.

1530559_787436957949382_1211942538_n  Jakal György /Fotós, Szerző/

Jakal György vagyok, az oldal fotósa és egyik újságírója. Bár sok téma érdekel, mégis a fotózás az, ami a leginkább megmozgat, de természetesen más témákban is olvashattok tőlem cikkeket. Kommunikáció szakos hallgatóként az újságírás, illetve fotóriporterkedés felé szeretnék elindulni, mindezt akár a sportolói múltam révén kialakult kapcsolataimmal megfejelve. Célom, hogy írásaimmal sok és alapos információt adjak át Nektek, illetve hogy a Diákstílus rovat képein keresztül megmutassam a mai diákság öltözködési szokásait, amelyeket Alexa interjúin keresztül ismerhettek meg igazán. A képek természetesen esztétikai élményt is nyújtani óhajtanak, például egy-egy kávézólátogatás alkalmával mindig célunk, hogy a lehető legpozitívabb képet kapjátok. Ha épp nem fotózok, akkor társasági életet élek, nem vagyok az az otthonülő típus, szeretek a barátaimmal lenni, esetleg Zolival egy-egy kocsmát letesztelni.

Amennyiben pedig érdekel a munkám egy kis részlete, látogassátok meg az oldalamat: GJ Photo

csilla  Csorba Csilla /szerző, divat/

Csorba Csilla vagyok, 21 éves. Jelenleg az ELTE-n tanulok, kommunikáció és médiatudomány szakon, mellette pedig stylist hallgató vagyok a Werk Akadémián. A jövőben stylistként és divatújságíróként szeretnék dolgozni. Az oldalon általában divat és életmód témában olvashattok tőlem cikkeket, de a DIY is közel áll hozzám.
Imádom a nyári fesztiválokat, a szabadságot, amit képviselnek és a színes forgatagot, ahol mindenki önmagát adhatja. AZ önkifejező, bátor öltözködésmód híve vagyok.
Szeretek utazni, a célom az, hogy életem során a világ összes országába eljussak legalább egyszer. Rengeteg helyen jártam már, de a kedvenc városom mindig Budapest marad, szerintem az egyik legszebb és leginspirálóbb helyre születtem.
Szeretem a jó bort, imádok enni és kísérletezni a sütés/főzés terén, és a különleges ruhák és cipők megszállott gyűjtője vagyok.
A legfontosabb dolog számomra az inspiráció, hogy nyitott szemmel járjunk a világban és építkezzünk, abból, ami körülvesz bennünket. Ha kíváncsiak vagytok, hogy engem mi inspirál, akkor kövessetek tumblr-en. (cscsillu.tumblr.com)