Hova vidd a barátnődet?

Minden fiú életében eljön a pillanat, amikor a barátnője kijelenti, hogy most csak azért is te találj ki valami programot. Sokszor még azt is hozzá teszi: De ne okozz csalódást! Ennél nagyobb nyomást már nem is helyezhetne rád, te pedig lázasan kutatsz az agyadban, hogy mit is szeret csinálni, milyen helyek jönnek be neki. És persze még ott van ezer másik tényező is. Nem akarod megint elkölteni az egész zsebpénzedet egy este alatt, és nem viheted olyan helyre se, ahol már voltatok. De akkor mi legyen? Itt választ találsz a kérdésedre! Bemutatunk pár helyet, ami biztos be fog jönni a barátnődnek és valószínűleg neked is!

1. Bűvöld el csokival!529154_327306294023081_42467166_n

Noir Choco Bar
Köztudott, hogy a csokoládé endorfint, azaz boldogsághormont termel és felfokozza a szexuális vágyat is. Ezért szereti szinte mindenki a csokit! Ha pedig valaki odavan ezért az isteni eledelért, akkor a Noir Choco Bar-nál nem is vihetnéd jobb helyre.
A város szívében található kis kuckó egy pincehelyiségben került kialakításra. A kényelmes fotelek, sejtelmes fények és a meleg, simogató illatok olyan romantikus hangulatot teremtenek, hogy alig várjátok majd, hogy végre egymásnak eshessetek. A kiszolgálók kedvesek és lélegzetelállító csokikülönlegességekkel halmoznak majd el titeket, amikről talán még nem is hallottatok azelőtt. Van itt forró csoki, aminek tetején kis kosárkában fagyi úszik, fekete csoki, tejcsoki, csilis csoki, kerek csoki, kocka csoki, narancsos csoki és még sok-sok egyéb különlegesség!
Hátrányként megemlíthetjük, hogy a csokibár nagyon népszerű, ezért érdemes előre helyet foglalni! Viszont abban biztos lehetsz, hogy az étlaptól leesik majd a barátnőd álla!
Cím:  Budapest, Hegedű utca 6.
További Információ:
www.facebook.com/pages/Noir-Chocobar

2. Randevú a pipafüstben!b.640.480.0.0.stories.gallery.jokai.jok_10

Zöld Teknős Barlangja
Vörös Oroszlán Teaház
A Teaházak nem véletlenül tettek olyan nagy népszerűségre szert, az utóbbi években. A külön pároknak kialakított szeparék, a keleti hangulat, a forró italok, és az esetleges vízipipa füst kanyargása a színes függönyök sejtelmes fényében mind-mind arra ösztökélik a szerelmeseket, hogy felkeressék e helyeket. Itt valóban elvonulhatsz a barátnőddel egy kis romantikus összebújásra, senki sem fog zavarni.
A teakülönlegességek édes ízei újfent felkorbácsolják majd a vágyakat és, ha szeretitek a vízipipát, akkor a gyümölcsös, vagy mentolos füst illata se hat majd másképp rátok! Továbbá megnyugtató hatása van, így, ha a barátnődnek stresszes napja volt, akkor se fog mindenért beléd kötni, hanem ellágyulva élvezi majd a karjaidban a lágy dallamokat és kényelmes párnákat.
Mindkét hely tökéletes választás, hogyha szeretitek az ilyen stílusú kikapcsolódást. A Zöld Teknős Teaházban külön stílusú termeket találsz, és még saját sátrat is bérelhetsz magatoknak! A Vörös Oroszlánban pedig elfüggönyözött szeparékban, kényelmes ülőzsákokon kóstolhatjátok meg a legfinomabb teákat és süteményeket!
Cím: Zöld Teknős Barlangja: Bp, 1066 Jókai utca 14., Vörös Oroszlán: Bp,1066 Jókai tér 8.
További Információ:
zoldteknosbarlangja.hu
vorosoroszlanteahaz.hu

3. Dobd fesugar09l színes cukorkákkal!

Sugar!
A Sugar Shop talán nem a legfiúsabb hely, de most nem is Te vagy a lényeg, hanem, hogy lenyűgözd a barátnődet. Ez a hely pedig tutira le fogja nyűgözni, ha olyan típus, aki szereti az édességeket, a rózsaszínt és egyéb lányos színeket.
A hely berendezése, dizájnja egyszerűen lélegzetelállító! Az alsó szinten egy kis üzlet található, ahol színes cukorkákat, csokikat és egyéb érdekes dolgokat vehettek. A felső emeleten pedig egy egészen különleges cukrászda fogad majd titeket, a legérdekesebb étlappal, amit valaha láttatok! Vannak itt fagyikülönlegességek, shake-ek, koktélok, sütik, torták, tejberizsek és mind a leggondosabb odafigyeléssel, legfinomabb módon vannak elkészítve. Olyan euforikus élményben lesz része a barátnődnek, hogy egész nap óriási mosoly fog ülni az arcán!
Erre a randira azonban jobb, ha gyűjtesz egy kis pénzt, mert nem egy olcsó hely, főleg, ha még szeretnéd valami édes, tárgyi emlékkel is meglepni a lent található üzletből!
Cím: Bp, 1061 Paulay Ede utca 48., Bp, 1042 Petőfi út 35.
További Információ:
sugarshop.hu

cinema4. Alternatív Pároknak!

Művészmozik
A mozi elég elcsépelt ötletnek hangozhat, ha megint az Aréna Plázába szeretnéd vinni a legújabb tömegfilmre. Persze ez is remek program, de, ha most valami egyedibb dologgal kell előállnod és imádtok filmezni, akkor próbálkozz be a művészmozi ötletével. Ezek a helyek általában sokkal romantikusabbak, kevesebb ember van körülöttetek és otthonos, minimalista berendezéssel találkozhatsz. Sokszor francia filmeket játszanak, amik külön hangulatot adnak az estének!
A kicsi, de kényelmes termek, az elgondolkodtató, könnyed filmek és a lehetőség a sötétben összebújásra biztos el fogja nyerni a barátnőd tetszését is! Külön előny, hogy 3-szor kevesebbe kerül, mint egy hagyományos mozi!
További Információ:
artmozi.hu

Kommentben várjuk a további jobbnál jobb randihely ötleteket!

Kommentek