Holdudvar – szórakozóhely a Margitsziget szívében

Ki ne szeretné fővárosunk legnagyobb zöld területét, melyet a Duna ölel körbe és ami megannyi szórakozási és sportolási lehetőséget biztosít az év minden szakában. Legyen szó úszásról, futásról, pihenésről, randihelyszínről, piknikről, táncolásról, bulizásról, a Margitsziget sokoldalúsága nem merül ki ennyiben.

_MG_7995A Margitsziget szívében található a Holdudvar nevű szabadtéri szórakozóhely is, ahol egész nyáron bulizhatnak az arra járó fiatalok és akár az idősebb korosztály is. Számos retro partyt rendeznek itt, de egyetemi buliknak is kiváló helyszínt biztosít a hely. Az ide tévedők nem csupán táncolni tudnak a Holdudvarban,lehetőségük van vacsorázni, sörözni, kertmozizni, esetleg egy éppen aktuális meccset nézni, nappal pedig megtekinteni egy jó kiállítást.

A Holdudvar nem szimplán egy hely, ahol bulizhatsz, bár a zenei paletta széles választékát biztosítják egy-egy este alkalmával. A szabadtéri hangulatot itt élheted át a leginkább, hiszen nem a város zajában, egy romos épületben, hanem gyönyörű környezetben élvezheted a táncolást.

_MG_8003Akik pedig megéheznek, a nap bármely szakában betérhetnek ide és számos ételkülönlegesség közül választhatnak éhségük csillapítására. A Holdudvarban étkezve a természetvédelmet is támogatod, hiszen van egy külön WWF menüjük és ha levest, vagy főételt választunk, az ár egy részét a természetvédelemre ajánlják fel a szervezetnek.

_MG_8002Nem hiába nevezzük a Nyári Rezidenciádnak, hiszen itt még a kultúra is képviselteti magát. A kertmoziban láthattunk már fotó- és filmvetítéseket, de itt rendezték a 2014-es Hipnózis díjátadót, ahol a reklámszakma legnevesebb képviselői voltak jelen. Ha pedig labdarúgásról van szó, ne felejts el asztalt foglalni és itt drukkolni kedvenc csapatodnak a kivetítő előtt!

Vegyetek részt ti is a nyár első budapesti fesztiválján, a Budapest Essentials-ön és ne felejtsétek ki a programból a Holdudvart sem, hiszen itt lép fel a Jazzanova.

Jazzanova

Jazzanova (1)

Május 30. Péntek, 0:30

Bulizzatok egyet a Jazzanovára, akik Berlinből érkeznek a nagyközönség megtáncoltatására. A csapat füstös kocsmák jazz zenéjét keverve a ma népszerű elektronikus zenével egy teljesen új megközelítését hozták létre a műfajoknak.

A Jazzanovát május 30-án pénteken, 00:30-tól hallgathatjátok meg a Holdudvarban! Mi kíváncsian várjuk, mit kezdenek a magyar közönséggel!

Megközelítés: 4-es-6-os villamos (egész éjjel) Margitsziget – néhány perc sétára, a világító szökőkúttól jobbra

Holdudvar elérhetőségei: 

www.facebook.com/holdudvaroldal

A Budapest Essentials programjairól még több infó itt: budapestessentials.com

Holdudvar Fotók: Jakal György

Kommentek