Hogyan vigyünk színt a télbe?

Mivel még pár hét hátra van a téli időszakból, ezért mi megmutatjuk, hogyan dobhatjátok fel öltözködéseteket a hideg hónapokban is. Télen már öt órakor besötétedik, sokszor esik az eső és borongós az idő egész nap, de ne gondoljátok, hogy ehhez kellene hangolódnotok az öltözködés terén is. Figyeljünk arra, hogy kerüljük el azt, hogy kizárólag fekete, szürke és sötét árnyalatokat viseljünk. Egy-egy kiegészítő tökéletesen feldobhatja az összeállításainkat minden nap. Természetesen ezzel sem szabad túlzásba esni. Sokszor a kevesebb néha több. Ez a mondás ezen a téren is megállja a helyét. Egy- egy ilyen színes kiegészítő is elég ahhoz, hogy változtasson a megjelenésünkön. Semmiképp nem szabad magunkra aggatni a paletta összes színét. A továbbiakban bemutatjuk, hogyan is érhetitek el a tökéletes hatást.

Bershka Táska

Bershka – 2995 Ft

Táskák

Mint tudjuk ez minden nőnek alapkelléke. Táska nélkül nem igen szeretünk kilépni az utcára. Az pedig, hogy egy női táska miket rejt, egy egész cikkben lehetne taglalni. A férfiak arcára is sokszor kiül a döbbenet, mikor szembesülnek vele, hogy mik bukkannak elő azokból a bizonyos női válltáskákból. Ahhoz, hogy egy új, gyönyörű színes táskát vegyünk magunknak, nem is kell több indok, minthogy tél van és valamivel fel kell dobnunk a fekete télikabátunkat. Azért lássuk be, hogy ilyenkor mégis örülünk annak, hogy ismét eljött ez az évszak. Ami pedig még jobb hír, hogy most vannak a leárazások, úgyhogy még olcsóbban is beszerezhetsz valami színes kiegészítőt!

Bershka- 1395 Ft

Bershka- 1395 Ft

Ékszerek

Bármiről is legyen szó, fülbevaló, karkötő, gyűrű vagy nyaklánc, jöhetnek a bizsuk minden mennyiségben. Azért ne vegyünk fel mindent, amit az ékszeres dobozunk rejt. Viszont ékszerekben bármennyire is színesről legyen szó, csakis előnyt jelenthet. Egy teljesen sima ruha összeállítást, amibe dolgozni vagy suliba megyünk is fel lehet dobni ékszerrel. Elég egy nagy színes nyaklánc vagy egy lógós fülbevaló és máris eleganciát csempésztünk az amúgy hétköznapi szettünkbe. Rettentő nagyot tud dobni egy összeállításon, ha kiemeljük egy ékszerrel azt a tényt, hogy hiába van éppen hétfő, mi akkor is odafigyeltünk arra, hogy csinos legyen a megjelenésünk.

színes sminkSmink

Ami még nagyon fontos, hogy egy kicsit színesebb smink is rögtön tud változtatni a megjelenésünkön. Ilyenkor télen mindenki jobban kedveli a hideg színeket használni. Természetesen érthető, hogy miért. Viszont néha-néha egy vadabb rúzs vagy színesebb szemhéjpúder használata nem fog hátrányt jelenti, csakis előnyt. Itt is azt az elvet kell figyelembe vennünk, hogy sosem szabad túlzásba esni. A körömlakkokról sem szabad megfeledkeznünk. Jó látni ilyenkor télen, mikor levesszük a kesztyűnket, hogy milyen vidám színekben pompázik a körmünk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy hordjon színes kiegészítőket télen. Feldobja a szetteteket és emellett még ezek a vidám, színes kiegészítők képesek életet vinni a szürke hétköznapokba a tél folyamán.

Kommentek