Hajfonatok-2015 legjobb technikái

Sokszor vágyunk külsőnk megújítására, és legkönnyebben ezt hajunk változtatásával tudjuk elérni. Mi megmutatjuk nektek hogyan lehetséges ez. Könnyebb, mint gondolnátok. Megmutatunk pár olyan praktikus hajfonatot, ami nemcsak, hogy soha nem megy ki a divatból, de viseletével egészen új külsőt tudtok magatoknak varázsolni. Emellett előnye, hogy nem kell órákat állni a tükör előtt azért, hogy elérjük a megfelelő hatást. Ugyanis a hajfonatok elkészítése körülbelül 5-10 percet vesz igénybe.

Vízesés fonás:

Gyönyörű, egyszerű, különleges. Ez a három jelző, amivel könnyen jellemezni tudnánk ezt a fonástechnikát. Nem mellesleg pedig nagyon gyorsan el lehet készíteni. Ezt hosszú és közepesen hosszú hajúaknak is bátran tudjuk ajánlani.

Francia halszálka fonás

A következő fonat kifejezetten előnyös lehet egy állásinterjúra vagy akár olyan rendezvényekre, ahova nagyon elegáns külsőt szeretnénk magunknak kölcsönözni. Elkészítése a hosszabb hajúaknak könnyebb, de egy vállig érő hajjal is tökéletesen kivitelezhető.

Fonott Konty

A következő videón látható technikát egy hajfánk segítségével tudjuk elvégezni, amelyet boltban is megvehetünk, de egy kivágott zoknit is felhasználhatunk. A hajunkat copfba fogjuk, majd ráhúzzuk a hajfánkot. Mikor ez kész a copfot szépen körben elegyengetjük a hajfánkon úgy, hogy ne látszódjon ki sehol. A következő lépésben egy hajgumit húzunk rá, és a kívül eső hajat pedig két részre osztjuk, mintha két kis copf lenne. Ezeket fogjuk befonni és mikor készen van, körbetekerjük a már kész kontyunk körül. A végén pedig hullámcsattal rögzítjük a két befonott részt a konty körül. Elkészítése nem több mint 5 percet vesz igénybe. Elegáns, de egyben egyszerű is ez a technika. Mindenkinek tudjuk ajánlani, bármilyen programhoz kitűnően megfelel.

nrm_1414170962-brookeEz a könnyed fonat a hétköznapjainkon is nagyon fel tudja dobni a megjelenésünket. Nagyon vidám és egyszerűen elkészíthető. A hajunkat copfba kell fognunk, majd miután ez kész, két részre kell választanunk. Elkezdjük a két részt egymással összetekerni egy copfba. Arra nagyon figyeljünk, hogy szorosan tartsuk miközben tekerjük, hogy szét ne hulljanak a tincseink. A mozdulatsor végén erősen gumival rögzítjük a copfot. Majd hajlakkal befújjuk, hogy igazán tartós legyen.

halszalkafonasHalszálka fonás

A halszálka fonáshoz a következő képsoron láthatjátok az útmutatót. Segítségként, tekintsétek meg a videót, ami bemutatja, hogyan is készül ez a fonat. A leggyönyörűbb fonatok közé tartozik ez a technika. Alkalmazásával nagyon dús hatású hajat lehet elérni.

halszalkaLegvégül pedig szeretnénk megmutatni, hogy sok sztárnak kedvelt hajviselete ezekkel a fonat technikákkal készül. Például Blake Lively is szívesen viseli a hajszálka fonást. Vajon a 2015. márciusában kijövő új filmjében a The Age of Adeline-ban is viseli majd ezt a hajat? Majd meglátjuk, de mindenképp érdemes megnézni, amikor a mozikba kerül.

Jó kísérletezgetést mindenkinek! Reméljük megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb hajfonatot, amit szívesen viseltek.

Kommentek