Fran Palermo Interjú – A Koncert

A hivatalosan 2012-ben alakult, eredetileg hét tagból álló  Fran Palermo zenekart a legtöbb Y generációsnak már nem kell bemutatnunk, hiszen a srácok óriási népszerűségre tettek szert, elég rövid idő alatt. Egy korábbi cikkünkben olvashattok róla, hogy mit is érdemes tudni a banda stílusáról, hangzásáról és alakulásáról az évek során.

Bizonyára sok lány és fiú szíve tört össze, amikor a zenekar feloszlott, a csúcson abbahagyva, de most úgy döntöttek a fiúk, hogy még egy utolsó(vagy talán nem is utolsó?!) estére még összeszedik a szívek darabjait, hogy együtt tombolhasson újra a Fran Palermo rajongó tábora és persze ők maguk is, egy fergeteges buli keretében December 28-án a Kuplungban! Most egy rövid interjúból a frontembertől, Henritől, megtudhatjátok, hogy minek is köszönhető a visszatérés!

Miért döntöttetek úgy annak idején, hogy feloszlotok?

A legfőbb ok az volt, hogy én úgy döntöttem Angliába költözöm és ezután szétoszlott a csapat különböző irányokba.

Minek köszönhetjük a visszatérő koncertet?

Az igazság az, hogy nekünk hiányoznak leginkább a koncertjeink. Mivel tudtuk, hogy decemberben úgyis mindannyian Budapesten leszünk, úgy gondoltuk ezt egy visszatérő koncerttel tudjuk leginkább megünnepelni.

Mire számíthat a közönség? Milyen hangulattal, számokkal érkeztek?

Mindenképpen valamivel többre, mint, amit megszokott. Fél éve nem léptünk fel és most az lesz a lényeg, hogy tényleg mindenki élvezze. Szinte mindent eljátszunk, amit az elmúlt években és még újabb számokra is számíthatnak, de ezt majd inkább ott…

Ezután kinek merre visz az útja? Folytatjátok a zenélést?

Ezután az én utam vissza Angliába, már január elején, de a többiek is elég tevékenyek. Két zenekari formáció is mutálódott a Fran Palermo után a tagokból, a Rustic Shades és a Pretty Visitors, és mindketten studióban dolgoznak mostanában. Remélhetőleg én is felveszek pár saját számot, minél hamarabb, a kinti barátaimmal, de ez még titkos.

Várhatóak-e további koncertek a jövőben?

Mivel elég jó viszonyban vagyunk a srácokkal, ezért nem elképzelhetetlen, hogy csinálunk még ilyet. Meglátjuk milyen érdeklődés lesz a színpad előtt.

Reméljük, hogy valóban lesz még ilyen alkalom, a holnapi koncertet pedig már alig várjuk!

Kommentek