Fiú Hajtrendek!

Bizony a srácok számára is eljött a tavasz, és biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a lányok vágynak megújulásra a hosszú tél után. De, ha inkább olyan srác vagy, aki marad a réginél, akkor is el kell egyszer menned a fodrászhoz. Oda pedig jobb felkészülten érkezni, különben megint csak az történik, mint minden alkalommal. Túl sokat vág, és a végén nem tudsz mit kezdeni a hajaddal, csak felveszel inkább egy sapkát, amíg nem lesz ugyanolyan, mint fodrász előtt. Na, hát ezt nem szeretnénk, ezért jobb, ha választasz egyet az idei frizkók közül és megmutatod, hogy Te bizony ilyet szeretnél, úgyhogy úgy forgassa az ollót!

Ha pedig már megfelelő a hajhosszúság, akkor mi segítünk, hogyan lődd be, a tökéletesen szexi külsőért!

650079-1_mp Peaked Wave

 A peaked wave, vagy magyarosabban csúcsos hullám nem túl nehezen elkészíthető és biztos lehetsz benne, hogy megszerzed minden lány telefonszámát az esti buliban!

1. A még nedves hajadra rakj simító hajápolót, eltüntetve minden göndör, vagy hullámos tincset. (ha ilyennel nem rendelkezel, akkor elég, ha az ujjaiddal átfésülöd, kisimítva a szálakat)

2. Egy hajszárító és egy körkefe segítségével szárítsd meg a hajad, úgy, hogy a a kefével felfelé fésülöd a hajadat.

3. Következő lépésként adj hozzá egy kis zselét, hogy megtartsa a formáját.

4. Ha hosszú este elé nézel, akkor még fixálhatod egy kis hajlakkal is. De ne feledd a kevesebb néha több, úgyhogy ne adj hozzá annyit, hogy aztán zsíros hatású legyen a hajad!

 hairstyle11  Bed Head

A Bed Head stílus, valóban olyan, mintha most keltél volna ki az ágyból, de az elkészítése nem ilyen könnyű. Viszont, ha lezser, nemtörődöm képet szeretnél magadról kialakítani, akkor tökéletes választás.

1. Ehhez a hajhoz bizony meg kell várnod, amíg kicsit hosszabbra nő a hajad. Ha gyakran jársz fodrászhoz, akkor kérd meg, hogy felül egy centivel hagyja hosszabbra, mint oldalt!

2. Ha megvan a hosszúság, akkor törölköző száraz hajadra applikálj fel egy kis zselét, amíg el nem érted a kívánt hatást, és már készen is vagy !

 650073-1_mp  Peaked short-cut

A GQ magazin rövid hajstílusai közül ez az egyik klasszikus listavezető. Ez a kicsit focista stílus a legtöbb fiúnak jól áll, bár ahhoz, hogy jól nézzen ki, kell egy kis időt szánni az elkészítésre.

1. Nedves hajra rakj fel egy kis zselét, vagy hair gum-ot, matte putty-t. (ezek a termékek kevésbé ragadnak és jobb tartást adnak. )

2.Szárítsd meg a hajadat, miközben az ujjaiddal helyére igazítod a szálakat!

3. Hogy kicsit élesítsd a végeket, használj hajvasalót!

 

 hairstyle12  Hipster stílus

Ha ilyen hajat szeretnél, akkor jobb, ha megmutatod a fodrászodnak a képet, ugyanis egyedül nem sok esélyed van a tökéletes elkészítésre. Ha kész van a vágás, utána ugyanúgy rakj nedves hajra zselét, majd szárítsd meg miközben az ujjaidat hátrasimítod!

 650069-1_mp  Az Elegáns

Ha ki kell öltöznöd és nem tudod milyen haj is illik az ilyesmihez, akkor ez a neked való választás. Továbbá jól jöhet, ha szeretnél pár évet magadra dobni az esti buliban. Ez esetben ajánlott a borosta is!

1. Rakj egy nagyon kicsi zselét a hajadra egy fésűvel.

2. Ezután hátrafelé fésűlve szárítsd meg a hajad.

3. Fésüld hátra a hajadat, egy részét pedig kicsit oldalra!

 

 

Kommentek