Edzőterem Kommandó: SXL Fitness

Öltöző 10
Szauna van
Konditerem felszereltség 10
Aerobic órák 9
Zene 7
Bár 7
Mandala Szolárium 10

A XVIII. kerületben található sportcentrum remekül felszerelt és, ha szeretnél jó sokat izzadni, akkor ez a megfelelő hely számodra! Az öltöző tágas és tiszta. Sima kulcsos rendszerrel működik, van pár tükör, mosdó, zuhanyzó és mellékhelység. Tehát semmi különös, az elvárásoknak és a célnak megfelel és ugyebár nem is az öltöző miatt megyünk le edzeni.

A konditeremben megtalálható minden, amire csak szükséged lehet, a kardió gépektől kezdve az erősítő gépekig és persze szőnyeg, súlyzók, bordásfal. A futógépek, lépegetőgépek, szobabiciklik, has- comb- vádli- hát- izom erősítő gépek mind-mind nagyon jó állapotban vannak és elég sok van belőlük ahhoz, hogy ne kelljen folyton sorba állnod hozzájuk. Viszont kénytelen vagyok ennél a teremnél megemlíteni egy negatívumot is. Persze csak azért, mert a “gyengébb nem” képviselője vagyok.  A fiúknak ez talán inkább pozitívum. Nevezetesen az, hogy a terem olyannyira koedukált, hogy, ha a lányok szeretnének mondjuk a futógépen edzeni, akkor a közvetlenül mögöttük lévő lépegető sorból remek kilátás nyílik éppen formálódó kis fenekeikre, amit a kiéhezett férfiak ki is használnak és hirtelen az egész terem a lépegetőn fog szemeket meresztgetve edzeni. Persze sok embernek ez inkább előny és most talán adtam is egy jó tippet a fiúknak. Mindenesetre a csajok próbáljanak ne átlátszó nadrágba menni!

Az aerobik edzések többsége halálos, itt aztán valóban ég a zsír! Több terem is van, bár nem túl nagyok, viszont még így is viszonylag kényelmesen el lehet férni. Van külön spinning terem és két kis arobik terem. Az egyikben kipróbálhatod a TRX-et a másikban pedig zsírégető, alakformáló, Kangoo és Zumba órák folynak. Az edzők kedvesek, jó fejek, de ugyanakkor kemények. És ami a legfontosabb figyelnek arra, hogy jól csináld a gyakorlatokat. Nem csak vakon mutatják a mozdulatokat, hogy kövesd őket, hanem törődnek veled. Ezt egy igazi pozitívumként említeném meg, ugyanis nem mindenhol van így!  A zene viszont számomra kicsit túl retro volt, bár van, akinek ez a stílus jön be,  ez teljesen szubjektív dolog.

Jön a jól ismert kérdés. Milyen áron éghet a zsír, dagadhat az izom? Sajnos az SXL fitness nem a legolcsóbb mulatság és az aerobik jegyhez még diák kedvezmény se jár. Viszont, ha kondizni akarsz csak, akkor 22 éves korig jár a diák kedvezmény! Délelőtt olcsóbbak az órák, úgyhogy, ha esetleg a hétvégédet szoktad edzéssel tölteni, akkor érdemes a délelőttödet kihasználni.

Árlista:
Kondi (Diák): 

1 alkalom 1 050 Ft
10 alkalom 8 990 Ft
Havi bérlet 9 790 Ft


Aerobik (délelőtt):

1 alkalom 790 Ft
10 alkalom 7 490 Ft


Aerobik (egész nap):

1 alkalom 1 090 Ft
10 alkalom 9 490 Ft
20 alkalom 16 790 Ft

A napi jegyhez ajándékba jár a finn szauna használata!

Cím: 1182 Bp., Sallai Imre u. 15/b
További információkért látogass el az SXL hivatalos honlapjára, vagy Facebook oldalára az alábbi linkeken:
sallaicenter.sxlfitness.hu
facebook.com/sxlfitness

Mandala Szolárium Stúdió
A szoláriumot nem a hely működteti, de ott található és 10-ből 10-es hely! Tiszta, kellemes, van sminklemosó és törölköző. A személyzet kedves, és mindenről tájékoztat. Az álló szoliba állíthatsz be vibro-t, ami rezgeti a testedet a barnulás alatt. Továbbá állíthatsz be permetet, ami megkönnyíti a szolizást, azok számára, akik nem bírják a meleget! Az ára sem vészes: 90,- Ft/ perc.
Facebook oldaluk is nagyon jó, itt tényleg mindent megtudhatsz a szolizás rejtelmeiről, és fény derül a különböző szolizással kapcsolatos tévhitekre is.
facebook.com/mandalaszolarium

 

Kommentek