Edzőterem Kommandó – Príma Wellness

Pontozás 10-es skálán:

Öltöző/zuhanyzó 9
Szolárium 10
Szauna 8
Konditerem felszereltség 10
Aerobic órák 7
Bár 10
Zene 9

A Príma Wellnessbe belépve úgy éreztem magamat, mintha az edzőtermek mekkájába kerültem volna. A X. kerületi sportközpontra jellemzőek a nagy terek. Minden tiszta, harmonikus színek, jól felszerelt konditerem, bérelhető squash pálya. Csipogtatós karkötő, amivel nyílik a szekrény, bemehetsz az órára, indul a szolárium. Már-már félelmetes hatást nyújtott. Persze az árát is megkövetelik a luxusnak. És nem csak a technikai fejlettség kiemelkedő, hanem minden. Olyan, mintha ide még kondizni is csak akkor jöhetnél  ha tíz pluszos testtel rendelkezel és olyan izomzattal, mint egy testépítő, de legalábbis Arnold Schwarzenegger régi formájában. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy ilyen hatékonyak-e az edzések, vagy csupán beiratkozási feltétel, hogy hihetetlen külsővel rendelkezz. Mindenesetre, azok önbizalmát akik most szeretnék leadni a téli hájacskát, nem biztos, hogy növelni fogja.

Az egyetlen hátulütője ennek a csodauniverzumnak, hogy tisztában is vannak vele, micsoda elit helyre érkeztél és ezért semmilyen plusz kedvesség, mosoly nem jár neked. Te lehetsz hálás, hogy itt vannak és náluk költheted a pénzedet. Viszont kárpótolhatod magadat egy finom shake-kel, vagy szendviccsel a bárban ami igazán jól felszerelt. Közben kényelmes ergonomikus foteleken fogyaszthatod el az energiapótló ételedet, italodat.

Az órák jók, az edzők első ránézésre kedvesnek tűntek és el is magyarázzák kedvesen, mit, hogyan kell csinálnod. Az öltöző és a wc hatalmas, vannak hajszárítók is. Az öltözőből egy spa rész nyílik, ahol találhatsz szaunát, infraszaunát és  jacuzzit is.

Az igazi edző titánoknak mindenképpen ajánlom ezt a helyet, mert nagyon profi és igazi elit hely, viszont a kicsit husibbak nem feltétlenül érezhetik jól magukat a modelltestű férfiak és nők között. Egy első próbát viszont mindenképpen megér a dolog, ugyanis az újonc jeggyel, amely 990Ft-ba kerül, kipróbálhatsz egy aerobic órát, használhatod a fitness termet és a spa-t!

Árak (diák kedvezményes):

újonc jegy: 990 Ft

Havi Fitness bérlet (max 8 alkalom): 8690 Ft
Havi Aerobic bérlet (max 8 alkalom): 8690 Ft
Havi Fitness-spa bérlet(max 8 alkalom) : 12090 Ft
Havi Aeroic-spa bérlet(max 8 alkalom) : 12090 Ft

Havi Fitness bérlet (max  12 alkalom): 10290 Ft
Havi Aerobic bérlet (max  12 alkalom): 10290 Ft
Havi Fitness-spa bérlet (max  12 alkalom): 12990 Ft
Havi Aerobic-spa bérlet (max  12 alkalom): 14290 Ft

Príma Bérlet( korlátlan):
Aerobic: 12790 Ft
Fitness: 12790 Ft
Aerobic-spa: 15690 Ft
Fitness-spa: 15690 Ft

honlap :http://web.primawellness.hu

 

 

 

Kommentek