Edzőterem Kommandó – MegaFitness

Öltöző/zuhanyzó 10
Hangulat 10
Szauna 9
Konditerem felszereltség 10
Aerobic órák 9
Bár 9
Zene 9

Sokan nem is tudják miféle csodák rejtőznek a XIX. kerületi KÖKI terminál falai között. Én se sejtettem semmit, amíg be nem léptem a Mega Fitness fényűző birodalmába.
Hatalmas terek, modern berendezés és szemkápráztató színek fogadtak. A friss fiatalos kialakítás és az élénk színek rögtön energiával töltöttek fel és már alig vártam, hogy nekikezdhessek az edzésnek. Az öltözőben is szólt a zene, ami nálam külön jó pont volt!
Három teremben folynak az edzések, amik elég változatosak. Van egy külön spinning terem, a másik kettőben pedig választhattok a táncos órák közül, mint zumba vagy afrodance aerobic. Erősítő órák közül, mint hot iron, TRX vagy cross training, de a hagyományos aerobic órák mellett is dönthetsz, úgy, mint alakformáló és zsírégető órák.
Ha jobban szeretsz egyedül edzeni, akkor leugorhatsz a fél emelettel lejjebb található konditerembe, ami szintén nagy és tágas. Folyamatosan bővülő gépparkjával biztos megtalálod majd a számodra megfelelő eszközöket.
A Mega Fitness is rendelkezik wellness résszel, szaunával és szoláriummal, úgyhogy törölközőt se felejts el vinni, hogyha szeretnél edzés után még egy kis plusz kikapcsolódást. A szauna egyébként benne van a jegy árában, nem kell külön fizetned érte.
Az edzők kedvesek, a zene jó, bár számomra néhány órán kicsit halk volt. A recepción választhatsz többféle  shake és gyümölcsös ital közül.
Ez már szinte túl jó, ahhoz, hogy igaz legyen. Valóban van egy hátulütője a jó minőségnek, méghozzá az árak. Kicsit drágább, mint az eddigi termek, de azért nem megfizethetetlen. Diákoknak 10% kedvezmény is jár a bérletek árából. A napijegy elég sokba kerül, de folyamatos akciók vannak. Például péntekenként 50% kedvezményt adnak a napijegy árából, tehát aznap érdemes kipróbálni, hogy valóban megéri-e nektek befektetni egy bérlet árába.
Ha szeretnéd csak kipróbálni, hogy milyen is a KÖKI Megafitness, akkor árpilis 7-én most alkalmad nyílik rá a MegaFitness Köki Nyílt Nap alkalmából. A sportcentrumba való belépés díjtalan és egész nap ingyenes aerobic órák vannak!

 Úgyhogy fel az edzőcipőt és mozgassátok meg kicsit magatokat jövő hét vasárnap!

Árlista (kedvezmény nélkül):

(1 alkalom) (5 alkalom) (10 alkalom) (Havi korlátlan)
Fitness: 1400 Ft 5950 Ft 9990 Ft 12990 Ft
Kombinált: 1650 Ft 7500 Ft 12000 Ft 16000 Ft
Aerobic: 1300 Ft 5500 Ft 9500 Ft 12500 Ft

koki.megafitness.hu
http://www.facebook.com/megafitness.koki?fref=ts

Kommentek