Diákstílus: Zsolt, 18 éves

Zsoltot nem csak kiemelkedően igényes öltözködése miatt választottuk a mai nap arcának, hanem azért is, mert ma ünnepli 18. születésnapját! A szülinapos a VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja, nagyon nyitott személyiség és könnyen teremt kapcsolatokat. Lényeges számára a megjelenés, de csak az első benyomás miatt. Természetesen sokkal többet jelent számára, hogy megismerje az embereket és a személyiségük alapján ítélje meg őket.

_MG_9472 Zsolt szettjében minden mindennel passzol, hibátlan összeállítás. Az ing, a zakó és a cipő elegáns külsőt kölcsönöznek neki. Ugyanakkor a kigombolt pulcsi és a napszemüveg egy kis lazaságot csempész kinézetébe. Nálunk mindenképpen jó első benyomást ért el!
_MG_9474 Ezen a képen nagyon szépen látszik az ing belső mintája, a dupla gallér és a piros szalag, ami különlegesebbé és kicsit mássá teszi ezt az enélkül egyszerűnek mondható világoskék inget. Ez az Original Wayfarer Ray Ban napszemüveg valószínűleg egy örök darab, legalábbis még jó pár szezonra betervezhetik a srácok. Mindenképp megéri a befektetést!
_MG_9473 Ez a barna kicsit hegyesebb orrú hasított bőr cipő, komolyabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha szeretnél elegánsan kinézni, akkor egy ilyen stílusú cipő jó választás, és nem mellesleg még jól is néz ki!

 

 

Mivel szoktál foglalkozni a szabadidődben ?

Kondizok, zenét hallgatok, a barátnőmmel vagy a barátaimmal vagyok és szeretek Xbox-ozni is.

Fontosnak tartod a megjelenést?

Fontosnak tartom a kinézetet és az öltözködést különösen, mivel egy ember megjelenése, kinézete sokat elárul a személyiségéről. Szerintem nem a ruha teszi az embert, de az első benyomást a külső megjelenés  alapján teszik, ezért nekem ez kulcsfontosságú.

Nadrág: Pull&Bear

Ing: Zara

Zakó: Bershka

Cipő: Reno

Szemüveg: Ray Ban

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.