Diákstílus: Zsolt, 17 éves

Zsolt a Kispesti Deák Ferenc Gimnázium diákja. Öltözködésében ő is az egyediségre törekszik, nem érdekli mások véleménye, csak az, hogy magának tetsszen. Kedveli a színes darabokat, mindenféle összeállításban. Szeret bulizni, de, a hétköznapokon se bírja, ha egyedül kell lennie, ezért mindig talál magának társaságot!

_MG_9563 Zsoltnak ezen az összeállításán is látszik, hogy nem szeret kaméleonként beleolvadni a tömegbe. Ray Ban szemüveg, Bagaboo futártáska és Vans cipő. Ez a három dolog szerintünk mindent elmond Zsolt stílusáról. Tökéletes összeállítás egy egyszerű hétköznapra.
_MG_9565 És íme egy újabb Vans cipő, ami úgy látszik már-már kötelező darab a mai srácoknál. Nem véletlen, egyenlőre számunkra is megunhatatlan!
_MG_9567 A színes egyedi tervezésű Bagaboo táskák is kezdik benépesíteni a várost! Nem is csoda, hiszen mindenki megtervezheti a saját ízlésének megfelelőt, kényelmes viselet és akár az egész életedet belepakolhatod. Több dolgot el tudsz rejteni benne, mint egy női táskában!

Mire figyelsz oda a kinézeteden?

Fontos számomra, hogy csak olyan ruhadarabokat vegyek fel, amik nekem tetszenek, sosem érdekel mások véleménye. Sokszor előfordul például, hogy kék ing alá zöld pólót veszek, holott tudom, hogy ez nem a legszerencsésebb kombináció, sokak szerint.
Ha választani kéne, a kinézetemen belül a hajam a legfontosabb számomra.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?

Ritkán van szerencsém a szabadidő jelenséggel találkozni, de amikor tehetem a haverjaimmal vagyok. Tipikusan az a fajta ember vagyok, akinek, ha egyedül kell lenni megőrül.

Mi alapján ítéled meg az embereket?

Sokan mondják, hogy ne a külsejük alapján ítéljük meg az embereket, ne alkossunk róluk véleményt, amíg meg nem ismerjük őket. Szerintem ez badarság. Ha ránézek egy emberre megtudom róla mondani, hogy jó arc lehet, vagy nem. Nem azt mondom, hogy nem kell megismerni egy idegent, hogy megítéld, de nekem az esetek nagy részében bejön ez a dolog. A mai fiatalok úgy öltözködnek, ahogy viselkednek. Fura, de én így látom.

Sapka: Oakley
Dzseki: Pull&Bear
Szemüveg: Ray Ban
Táska: Bagaboo
Cipő: Vans
Nadrág: H&M

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek