Diákstílus: Zsófi, 17 éves

Zsófi a Vörösmarty Mihály Gimnázium színjátszó tagozatára jár. Igazán közvetlen lány, szeret sokat nevetni. Megbízható, és fontos számára a barátság. Szeret különleges darabokat hordani. Nem adja át magát a tömegízlésnek, inkább saját maga kifejezésére használja az öltözködést.

_MG_9436 Zsófit ebben az egyszerűbb még őszies összeállításban sikerült elkapnunk. A sima farmer-fekete póló összeállítást nagyon jól feldobja ez a kék sál. A fekete, kicsit magasabb sarkú bokacsizma, pedig még jobban kiemeli csinos alakját. A kabát igazán különleges darab, ilyet valóban nem látni minden boltban, és kicsit bohém, álmodozó stílust kölcsönöz viselőjének, ami Zsófira teljes mértékben igaz.
_MG_9438 Zsófi, ezt a szép színes sálat egy német butikban szerezte be, remek választás volt, ugyanis fantasztikusan kiemeli a szemeit.
_MG_9440 Ez a gyűrű, az Apacsból szintén tökéletesen tükrözi mai diáklányunk bohókás stílusát!

Mit tartasz a legfontosabbnak az életben?

A jó emberi kapcsolatokat. Sok minden nevezhető fontosnak az életben, de egy barátságot semmi nem tud pótolni.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Mi az hogy szabadidő? Na jó, viccet félre téve, nem mondhatnám, hogy mostanában bővelkedek benne, mert a sulim mellett ahol a színjátszást is igyekszünk elsajátítani, nem sok mindenre marad időm. De igyekszem minél többet a barátommal lenni és egy-egy szórakozással töltött este is belefér, természetesen.

Mik a jövőbeni terveid, álmaid?

Két dolgot tartok szem előtt, ami a jövőmet illeti:  hasznos legyen, amit csinálok és  kifejezhessem önmagamat. Ideális az lenne, ha ez a két dolog egybe esne, de az sem probléma, ha ez nem így történik. A lényeg, hogy a megélhetést biztosító foglalkozás mellett legyen valami olyan elfoglaltságom, ahol megmutathatom magamat. Szívesen lennék egy színházi társulat tagja vagy énekelnék valamilyen formációban. Ezenkívül mindenképpen szeretnék nagy belmagasságú lakásban lakni!

Nadrág: C&A
Cipő: Deichmann
Sál: német butik
Gyűrű: Apacs

Fotókat készítette: Jakal György

 

Kommentek