Diákstílus: Vivi, 18 éves

 Vivi a Veres Pálné Gimnázium diákja. Bár a suli mellett neki se jut sok szabadidő, mégis rengeteg dolgot csinál. Napi rendszerességgel sportol és emellett táncol is. Imád zongorázni, bár már csak otthon játszik, saját örömére. Emellett szeret elmenni fotózni és sok időt tölt a barátaival is! Külsejére nagy figyelmet fordít, inkább felkel előbb, csak, hogy minden a helyén legyen. Imád vásárolni és a nőies darabokat részesíti előnyben, de az is fontos számára, hogy mindig jól érezze magát a bőrében!

_MG_2405 Vivit már egy tavasziasabb összeállításban láthatjuk. A világos rózsaszín ing és a barna magassarkú csizma nőiessé teszi szettjét, ahhoz, hogy egy egyszerűbb világoskék farmerrel párosíthassa őket. A kiegészítők is fantasztikusan vanna kiválasztva. Főleg a tollas nyakláncot emelnénk ki, ami a hetünk kedvenc kiegészítőjévé lett megválasztva!
_MG_2402  A bézs táska szintén tökéletes illik ezekhez a tavaszias színekhez. Arany karkötője pedig a táska láncához. A részletekben rejlik a tökéletesség!
_MG_2406  Ez a magas sarkú barna fűzős csizma nagyon szép darab. Remekül formálja a lábakat és megemeli a feneket, így sokkal nőiesebbé varázsolhatunk vele bármilyen összeállítást!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidőmben általában a barátaimmal találkozok, emellett igyekszem minden nap sportolni, futni vagy edzeni. Továbbá, fél éve a tánc ismét fontos szerepet tölt be az életemben. Ezek általában ki is töltik a szabadidőm nagy részét, de hétvégén vagy szünetben, ha több időm van szeretek elmenni fotózni. És még egy valami, amit nagyon szeretek, az a zene. Évekig zongoráztam, és ugyan már abbahagytam, de imádok otthon játszani.

 Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani?

Imádok vásárolni, nagyon sok időt el tudok tölteni ruhaboltokban. Nincs kifejezett stílusom, a nőies ruhákat szeretem, de általában ami tetszik azt veszem meg. Szeretem ha kényelmes a ruha és nem érzem kellemetlenül benne magam. Egyedül a sportos darabok hiányoznak a ruhatáramból.

 Mit nézel meg először egy emberen, aki szembe jön veled?
Először mindig az arcát, a szemeit, a haját. Utána szoktam a ruháit, cipőjét majd az egész kisugárzását megnézni. És ha társaságban van, akkor a viselkedését, gesztusait. Nagyon sokat elárulhat róla, hogy hogyan viselkedik a barátaival.
 
Mire fordítasz a legnagyobb figyelmet a külsődön?
Szeretem ha meg vagyok elégedve az aznapi kinézetemmel, viszont ha úgy érzem, hogy valami nem stimmel, kellemetlenül érzem magam egész nap. Ezért reggelente sok időt szoktam fordítani a sminkelésre, hajvasalásra és öltözködésre. Gyakran szoktam korábban kelni csak, hogy elkészüljek. Nem szeretek elmenni otthonról félkész sminkkel.
Ing: TallyWeijl
Farmer: Pull&Bear
Csizma: Deichmann
Karkötő: Bécs
Nyaklánc: Bécs
Képeket készítette: Jakal György

Kommentek