Diákstílus: Viola, 17 éves

Viola a Kispesti Deák Ferenc  Gimnázium diákja. Igazi, optimista és nyitott személyiség, aki imád bulizni és a barátaival lenni. Öltözködésében a szögletes mintákat és a nonfiguratív elemeket kedveli, de a legfontosabb számára, hogy mindig a stílusához illő darabokat válasszon.

_MG_2337 Violát a Deákon kaptuk le, ami tavasszal a bulik és ismerkedések központjává változik, így pont hozzá illő helyszín. Az érdekes mintájú leggings már önmagában is feldobja az összeállítást, a ballonkabát pedig kicsit elegánsabbá, nőiesebbé teszi az összhatást. A kiegészítők, mint a bordó kámzsasál, a szegecses táska, és az egyszerű fekete félcipő mind-mind tökéletes választás!
_MG_2340 Ahogy már említettük, Viola rajong a szögletes formákért, ezért is választotta ezt a nyakláncot. A gyöngyfülbevaló pedig megint csak a nőies vonalat erősíti.
_MG_2341 A szegecses táskák már-már alapdarabnak számítanak az idei szegecsmánia után!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Imádok találkozni a barátaimmal és új embereket megismerni. Egy kávézás, vagy mozi a barátokkal nálam mindig tökéletes program!

Mit nézel meg először egy emberen, aki szembe jön veled?

Az öltözékét, de legfőképp a cipőjét. Ami viszont leginkább megragadja a figyelmemet, hogy milyen az egész ember kisugárzása.

Mit tartasz a legfontosabb emberi tulajdonságnak?

Kiemelten egyet nem tudnék mondani, de szerintem fontos az elfogadás, nyitottság mások felé és talán még az optimizmus.

Hogyan határolnád be a stílusodat?

Nincsen kifejezett stílusom, azt veszem meg, ami megtetszik és persze a személyiségemhez, ruháimhoz illik. Imádom a szögletes formákat, nonfiguratív mintákat, a szegecseket és inkább az egyszerű letisztult dolgokat szeretem az öltözködés terén is.

Kabát: Stradivarius
Táska: H&M
Leggings: H&M
Nyaklánc: Forever 21
Cipő: H&M

Képeket készítette: Jakal György

 

Kommentek