Diákstílus: Szofi, 18 éves

Szofi a Leövey Klára Gimnázium diákja. Igazi sportos lány, szereti focizni, motorozni, kirándulni, tehát igazi belevaló csaj, aki nem fél besározni a cipőjét!  Szabadideje nagy részét a barátaival, barátjával és a családjával tölti, akik a legfontosabb szerepet töltik be az életében. Saját bevallása szerint inkább spontán beállítottságú ember, bármikor kapható egy jó bulira, vagy egy beszélgetős teázós programra. Öltözködésében inkább a kényelmet részesíti előnyben, de ruhatárában gyakran fellelhetőek a nőies darabok is.

_MG_2365 Szofival még egy hűvösebb, esős tavaszi napon találkoztunk, ez magyarázza a nagy kámzsasálat és a magasított szárú barna bőrcsizmát. Szofi összeállítása őszies hangulatot sugároz, a csizma és a táska remekül harmonizál egymással, a narancssárgás sál pedig feldobja az egész megjelenést és magára vonja a figyelmet. Nem beszélve arról, hogy kiemeli Szofi gyönyörű arcát és meleg árnyalatú haját is!
_MG_2367  A Tamaris csizma és a vintage hatású SIX gyűrű remek összhangot alkotnak, nőies és közben kényelmes, ami Szofi mottója is egyben!
_MG_2373 mindig mondjuk, hogy a részletekben rejlik a tökéletesség. A szép, mintás póló, táska és sál a hozzá illő vintage hatású gyűrűvel!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Elég spontán embernek tartom magam, szóval ha adódik bármiféle lehetőség akár egy jó bulira, társasági összejövetelre vagy épp egy teázós, beülős programra, azt nem hagyom ki. Legtöbbet a barátaimmal, a párommal és a családommal vagyok. Ha van rá lehetőségem, legszívesebben motorozok, kirándulok vagy focizom a családdal. Mindenféle sporttal vagy mozgással kapcsolatos időtöltést szívesen végzek.

Mire figyelsz oda legjobban a kinézeteden?

Mindig megpróbálok az alkalomhoz illően felöltözni. Szeretem a nőies ruhákat, de a kényelmet részesítem előnyben. Emellett talán a körmömre és a sminkemre fordítom a legtöbb időt.

Mit nézel meg először egy emberen?

A szemét, hiszen a mondás is úgy tatja: “A szem a lélek tükre”. Imádom, ha egy fiúnak szép, mélybarna szeme van, de persze a ruhaválasztására is vetek egy két pillantást

Mi alapján ítéled meg az embereket?

“A belső a fontos, nem a külső” – halljuk nap mint nap…Mégis a legtöbb ember szerintem a külső alapján ítélkezik első látásra. Véleményem szerint sokat elárul egy emberről a stílusa. Lehet, hogy felszínes vagyok, de számomra épp olyan fontos a külső, mint a belső. A kettő legyen összhangban.

Csizma: Tamaris
Ruha: New Yorker
Dzseki: Bershka
Sál: Reserved
Gyűrű: SIX

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek